Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо. за яз.овчарица
Модератор: sapuna
инфо. за яз.овчарица
Колеги,моля да ми дадете информация за моментното състояние на яз.овчарица.дава ли нещо.мнения,улов, стръв и каквото ви хрумне.
НАСЛУКА
последното ми имфо е -Пълна скръб Дидо!То нямаше и много време вчера де,ама за цял ден бяхме осем човека-нито един удар!Тази нощ са вадили дребни сулки и каналета!Илийката е още там,но няма удар и днес.Водата е поизстинала,а нивото е много високо!надявам се да съм ти бил полезен имфото е от сигурен източник
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
по актуален е следващия ми риболов върнах се вчера от там бях от 2.10 до 4.10
отидох в началото на ръкава някаде може би десетата просека от към комините .
разпънах в 8 като използвах сложена не от мен шамандура на около 200 м
още в 11 имах радост ! 12 кг амур

но това и си остана десетина каракуди един сом 1.5 кг и шаран4е 700 - 800 гр което пуснах !
а тези каракуди вадих от 200 м
на 4 царевици или на протеиново топче - направо ужас !
на втория ден проверих дълбочината ! пускал съм стръвта на 9 м !! дълбочина
не можех да се местя вече заради амура 
на първите драки са вадели шаран от ръка направо са го разбили онзи ден от 17 до 20 часа 9 шарана от 2 до 5 кг и доста които са пуснали !
следващата седмица пак съм там но нещо се плаша от времето !
ти кога отиваш ?
дано да имаме късмет
отидох в началото на ръкава някаде може би десетата просека от към комините .
разпънах в 8 като използвах сложена не от мен шамандура на около 200 м
още в 11 имах радост ! 12 кг амур
но това и си остана десетина каракуди един сом 1.5 кг и шаран4е 700 - 800 гр което пуснах !
а тези каракуди вадих от 200 м

на втория ден проверих дълбочината ! пускал съм стръвта на 9 м !! дълбочина

на първите драки са вадели шаран от ръка направо са го разбили онзи ден от 17 до 20 часа 9 шарана от 2 до 5 кг и доста които са пуснали !
следващата седмица пак съм там но нещо се плаша от времето !
ти кога отиваш ?
дано да имаме късмет

-
- новобранец
здравеите колеги аз сам нов вав форума и рядко пиша но го следя редовно относно вчариcа ми е лиубимия водоем тази година обаче сам го посе6тавал 4 пати само понейе вав момента живея вав софия иначе сам от старазагора и от четирите ми излета тази година имам един амур 17кг един 6.5кг един кам8кг и едно шаранче кам 2кг но миналата година имаx много амури около 20 но посе6таваx язовира всяка седмиcа и вси4ките ми риби там бяxа на cаревиcа тути фрути на ван де енде.но тази година само глемия удари на нея другите на стара сас скопеx интересно за6то таз година нямам голям успеx с нея като се има предвид че миналата година сам имал по 7 удара на ден.но това си е