Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Зимна среща
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Зимна среща
Пускам тази тема за да не разваляме темата за среща 2 на Жребеца.Моята идея е да вземем една хижа под наем за една седмица.Тези хижи имат механи и кухни където клиентите сами си готвят и т.н.Можем да вземем едно прасе да заколим,нали сме месари.Ще ходим на подледен риболов.Който иска може да кара ски и сноуборд и други развлечения.Мисля,че ще стане много добра и интересна среща.Давайте идеи и прдложения за време и някакво друго място ако искате.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Mного убава тая работа ма нек изтрезнеем от предната пък тогаз да мислим за следваща
Ако идвам и аз съм без въдици. Не, че тогава ми е жътва напротив тогава релаксирам от работа през лятото а кат знам кво ша стане егати релакса.
sapuna1971 написа:Ако не е по Коледните.
Определено този път въдици няма да нося!![]()
![]()
![]()
Ако идвам и аз съм без въдици. Не, че тогава ми е жътва напротив тогава релаксирам от работа през лятото а кат знам кво ша стане егати релакса.
-
- новобранец

Напълно подкрепям идеята на колегата snegk! През зимата яз. Батак е най-доброто място за риболов, спорт, туризъм и отдих едновременно! Освен вилите и хотел "Панорама", работят и всички заведения на Цигов чарк. Има ски писта с два влека, така че можем да помислим и за семействата си. За всички колеги, непосветени в подледния може да организираме "бяло училище" за да разберат тръпката в най-готиния риболов. През януари инфото ми от Батак е "он лайн", и веднага като (ако) замръзне ще ви алармирам!
Остава само да чакаме хубава зима.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: