Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Айде и ние да се похвалим
Айде и ние да се похвалим
Наскоро бяхме с мой приятел на риболов във варненско и понеже сме малко" аматьори" хванахме малко шаранчета и амурчета.Стръв суха царевица,обилно захранване със същата и резултата е налице снимки в момента в галерията ,а малко по късно и в темата.Монтаж класически ,две куки и олово на края.

НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.......

Последно промяна от mladen71 на Сря Сеп 26, 2007 12:41 am, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Айде и ние да се похвалим
Не се обиждай, ама да се пишеш за майстор като хванеш 6-7 шаранчета и амурчета между 500 и 1500гр, е малко смехотворно,поне да ги бяхте пуснали, да има за какво да ви похваля ! Браво месари!mladen71 написа:понеже сме малко" аматьори"
За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както колегата Dedy казва, сигурно рибите са от платено, иначе хич не е за похвала ако ги гепиш от свободен водоем... Е, хайде следващите снимки да са с поне двоен калибър
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво на всички и най - вече на тия дето ни оределят за месари ,те май са повече във форума отколкото по язовирите.Язовира е платен и е Блъсково.
Явно тука си чешите само езиците.
Те хората затова само гледат и четат, не пишат и никаква информация,само запитвания от рода къде да отида за риба или тем подобни.
Явно тука си чешите само езиците.
Те хората затова само гледат и четат, не пишат и никаква информация,само запитвания от рода къде да отида за риба или тем подобни.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Желателно е да се пускат всички риби,дори и купешките,независимо от големината,но всеки си има право да прави с улова си каквото поиска.На всеки се случва да вземе от време на време някоя риба да сложи в тигана,въпреки,че и аз съм привърженик на идеята ХВАНИ И ПУСНИ,рядко,но все пак се случва да взимам по-качествените риби,особено морските.
Въпреки всичко продължавам да покрепям горе-споменатата идея/при някои от нас практика/ и уважавам хората,които също я подкрепят.
Въпреки всичко продължавам да покрепям горе-споменатата идея/при някои от нас практика/ и уважавам хората,които също я подкрепят.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- ще става разбирач
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе колеги стига с тези изказвания "по добре ги пусни".Звучи малко тъпо на моменти.Този водоем е платен,човека си плаща рибата все едно е от магазина.Пусни-хвани практикуваме почти всички,но аз не съм ЗА манияшки да се пуска всичко уловено.Още повече ако е от платен водоем.А дори и да не е.Ако примерно хвана няколко шарана около 2 кг,какво лошо има да задържа единия,който да ИЗЯМ,при положение ,че законът го позволява.И ако щете го наречете месарство,макар че ми е смешно.Не е ли месарство ако го купя от магазина - така или иначе ще има кланЙе.Някои хора ядем и месо,което не пречи да сме риболовци спазващи закона.
По-здрави.
По-здрави.