СПЕШНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

СПЕШНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ

Мнение от Nedeltcho Delev »

Моля да споделите каква марка плетено влакно да поръчам на дъщеря си,че в понеделник на 01,10, се прибира от САЩ,и ми каза че имало всякакви но не може да се ориентира в магазиа пък и не разбира от такъми,някой ми беше казал на срещата за марка на влакно :oops: ама забравих :oops: пустия му алкохол :oops: между другото ми се похвали,че хванала летяща риба но подробности след като се върне.Очаквам вашето компетентно мнение :wink:
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Sufix 1100 метра за цял живот според мен това
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

колега, разгледай този сайт, хем може да ти се проясни спомена :wink: , хем ще се ориентираш какво се продава зад океана като марки и модели все пак..., дано съм полезен
http://www.cabelas.com/home.jsp;jsessio ... tid=126547
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Power Pro си вземи. :!:

Рибарче_92 сигурен ли си че става въпрос за плетено влакно на Суфикс и ползвал ли си го че даваш препоръки :!: :?:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ivak написа:Power Pro си вземи.
Напълно подкрепям ! Една ролка 10 либри на 150 ярда за универсален спининг и евентуално фидер + една 20 либри на 300 или 500 ярда за по-тежък спининг , дъна , яки риби , по-далечни разстояния и пр.
ribar4e_92 написа:Sufix 1100 метра за цял живот според мен това
И тука съм съгласен ! Купуваш си го тоя Суфикс и после или цял живот седи в гардероба или пак цял живот го използваш за подложка на други влакна :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”