яз. Сопот - маршрут?

Модератор: Кърцата

bluefen
новобранец
новобранец

яз. Сопот - маршрут?

Мнение от bluefen »

Значи ще ходя към Троян и ми се искаше да прескоча до яз. Сопот никога не съм ходил там . Интересуваше ме някой да ли е ходил през Троян->с.Борина->с.Старо село и имали места кадето може да се влезне с кола. Другото което ме интересува е какво дава в момента. И на река Бели осъм ако някой има инфо и каде според вас е по добре да си загуба съботната сутрин .

Благодаря предварително за инфото

п.с.Форума е много як чета го от доста време но сега за първи път ми се наложи да черпа инфо което неоткрих
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Колега, може да черпиш инфо и от този сайт: http://www.bgmaps.com
В търсачката за населено място написваш "Сопот" и ти излизат два резултата - град и село Сопот, избираш село Сопот до което е язовира и ето ти карта: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=e2130 ... 2&plz=5571
Иначе язовира е малък и има хубав панорамен път от единия до другия край, от където и да стигнеш до язовира ще го виждаш почти целия, така че давай газ и като се върнеш да кажеш каква е хавата. :)
нямам живарник
bluefen
новобранец
новобранец

Мнение от bluefen »

Да видял съм от къде да мина идеята беше да не е някои лунен пеизаж и да се движа 2 4аса а и какви са отзивите или да си седа ан реката с бира в ръка :)
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

инфо от преди 20 дена дребен костур на стената
на жива рибка,стръвта се лови на място
bluefen
новобранец
новобранец

Мнение от bluefen »

Благодаря ви колеги. Живи здрави в събота да се надяваме да го посетиме. Пак дребен костур ли ще е каракудка ли ще, важното е да се позабавлява човек .
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”