Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СТАРОСЕЛЦИ - 29.09
СТАРОСЕЛЦИ - 29.09

Здравейте колеги,
в събота направих добър излет на р. Искър в района на с. Староселци. Противно на плановете ми, пристигнах на реката около 12 ч. на обяд и естествено всички "тарикатски" места бяха заети. Класирам се в "Б" група на място, много удобно за тренировки на алпинисти но не и за човек с корем - напълно подвластен на гравитацията - като моя. Въпреки огромният риск да се запозная с рибите в естествената им среда, разпъвам, бъркам "манджата" (само българска) и ги почвам. Оказва се, че плувката която съм избрал е прекалено лека и уклея атакува стръвта още при пропадането. Сменям плувката с по-тежка и след малко кепа вече е мокър.
Резултати: при все, че бях леко притеснен от дребосъка в репортажа на колегите от Троян, успях да изкарам 13 добри мрени и доста шарена риба в която за съжаление преобладаваше каракудата. Вирът е пълен с едър уклей и ако не гонех :D4 килограмовите мрени:D ... !
Рибата е дарена безвъзмездно на школата в Долна Митрополия!
Последно промяна от Dedy на Пон Окт 01, 2007 2:13 pm, променено общо 3 пъти.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач

Колеги,
това с 4 килограмовите мрени, разбира се е майтап, рибите които хванах бяха доста по-малки.
Както вече споменах, снимки на риби от излетите си, по ред причини, няма да публикувам! Имам самочувствие на специалист в риболова на леко и пиша репортажите си за да Ви бъда полезен, а не да се доказвам! За разбиращите е по-важно е мястото, нивото и цвета на реката и т.н., а не снимка на леген пълен с риба, която може да е правена преди две години!
А който се самнява, го чакам по реките да ...

-
- вече хвърля и на тежко
Много точен отговор.Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги,
това с 4 килограмовите мрени, разбира се е майтап, рибите които хванах бяха доста по-малки.
Както вече споменах, снимки на риби от излетите си, по ред причини, няма да публикувам! Имам самочувствие на специалист в риболова на леко и пиша репортажите си за да Ви бъда полезен, а не да се доказвам! За разбиращите е по-важно е мястото, нивото и цвета на реката и т.н., а не снимка на леген пълен с риба, която може да е правена преди две години!
А който се самнява, го чакам по реките да ...!
-
- фен клуб-скобар
Ей сега стана интересноfishermen1983 написа:Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Не пускаш снимки на риби щото не ловиш нищо,във фишинга те видях какъв си рибар(много бързо ти се спря ентусиазма там и спря да пишеш),аз не съм чест посетител в този сайт и не знам кво пишеш тука ама си пълен аматъор ....

Деди, чакаме ответния удар