Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ОВЧАРИЦА ЕКО
Модератор: bobopeli
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ОВЧАРИЦА ЕКО
дали да не помогнем на арендаторите с идеи !
четох някаде във форума че овчарица е извънземен водоем !
подкрепям изцяло това мнение !
може ли някой да се похвали с повече трофейни риби от някой друг водоем ?
НО !
наистина язовира започва да се превръща в бунище !
вина за това имат не само риболовците а и арендаторите
в крайна сметка язовира е извънзем - извънземни са и посещенията !
сигурен съм че когато се разчуе че рибата ,,дава,, на водоема се събират по повече от 200-300 човека НА ДЕН !!!
и всеки знае че ако не храниш няма да доиш
с една дума хвърлят се тонове царевица и какви ли още не захранки !
ако не заради таксите поне от уважение към това че храним рибата
би могло арендаторите да сложат по някоя стойка от арматура 
и когато взимат първа такса на някой новодошъл да му дават торба за боклуци !
тези 20 ст . определено са си инвистиция !!!
от юни месец съм ходил най малко 12-13 пъти от 2 до 3 денонощия ! върнах се и вчера от там но направо не ми се показват снимките
с пвц бутилките може да работи цял завод за преработка на отпадаъци ! нали не си мислят арендаторите че ще си ги насипя в багажника и ще си ги нося в пловдив !
чак започва да не ми се ходи там
пишете колеги !
пишете за това че не са пропуснали никога таксите !
не правят нищо за екото около водоема !
минават наистина когато си искат посред нощите !
нека минават по ранко в нормалното време за разрешен шум
)) 23 часа през лятото ! да си взимат таксите а когато минават по късно да си вадят сами живарниците и ако няма примерно такса на чистачката на предното стъкло на колта нека те будят тогава
)
в крайна сметка обикновенно първата нощ не мигвам
) но на втората вече съм умрял
) така че нека ме оствят да си почивам след 23 освен ако сам не съм решил да се възползвам от разрешения нощен риболов 
боже написах роман
ама пишете и вие защото едва ли някой от вас не е ходил на овчарица и независимо от валатите със сигурност има и извънземен излет от него !!!
ВЛЮБЕН СЪМ Е ТОЗИ ЯЗОВИР !
четох някаде във форума че овчарица е извънземен водоем !
подкрепям изцяло това мнение !
може ли някой да се похвали с повече трофейни риби от някой друг водоем ?
НО !
наистина язовира започва да се превръща в бунище !
вина за това имат не само риболовците а и арендаторите
в крайна сметка язовира е извънзем - извънземни са и посещенията !
сигурен съм че когато се разчуе че рибата ,,дава,, на водоема се събират по повече от 200-300 човека НА ДЕН !!!
и всеки знае че ако не храниш няма да доиш

ако не заради таксите поне от уважение към това че храним рибата

и когато взимат първа такса на някой новодошъл да му дават торба за боклуци !
тези 20 ст . определено са си инвистиция !!!
от юни месец съм ходил най малко 12-13 пъти от 2 до 3 денонощия ! върнах се и вчера от там но направо не ми се показват снимките
с пвц бутилките може да работи цял завод за преработка на отпадаъци ! нали не си мислят арендаторите че ще си ги насипя в багажника и ще си ги нося в пловдив !
чак започва да не ми се ходи там

пишете колеги !
пишете за това че не са пропуснали никога таксите !
не правят нищо за екото около водоема !
минават наистина когато си искат посред нощите !
нека минават по ранко в нормалното време за разрешен шум

в крайна сметка обикновенно първата нощ не мигвам

боже написах роман

ама пишете и вие защото едва ли някой от вас не е ходил на овчарица и независимо от валатите със сигурност има и извънземен излет от него !!!
ВЛЮБЕН СЪМ Е ТОЗИ ЯЗОВИР !
-
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Наистина актуална и необходима тема,но дали ще има ефект от нея.Повечето от вас знаят,че и на мен "ми е хвърлен пъпа там".Снимките от последните ми излети са все от кръста на горе,а защо?Защото колкото и да се старая поне моят бивак да е чист не мога да насмогна.В лятната суша и горещина паленето на огън е немислимо,така че не Ви съветвам да си правите експерименти.Вариации за решаване на проблемът има,но едва ли някой ще се захване да ги търси.Докато водоемът е златна мина за някои,мерки няма да се вземат.Престанем ли да го посещаваме,падне ли дневният оборот,вземат ли Нивите да обикалят на червено,може и да се замислят от "Номиком".Идеята с кошове и пликове е добра,но нали се сещате какво се получи на моста преди година две - пълни до преливане кошове,рояци мухи и отвратителна смрад.От тогава кракът ми не е стъпвал там.Правил съм си експеримент да си набележа отпадъци,които заварвам отново и отново в продължение на месеци.Иначе камионите за отпадъци редовно минават,но в посока...надолу.Защо?Ами защото там или се плаща яко или си баровец връзкар.А аз искам да ми е чисто,както се казваше в една реклама.Решението е няколко дневна работа под опеката на местното бюро по труда и след това наше и само наше задължение да опазваме на чистотата.Едва ли ще има ефект от цялата тази пропаганда бих я нарекъл,но искренно се надявам да е така!

Re: ОВЧАРИЦА ЕКО
наистена има много миэеря
Последно промяна от kozov на Пон Мар 24, 2008 9:33 am, променено общо 3 пъти.
-
- и господ не е толокова добър
Пиши като Българин.Каво общо има гореспоменатото с хигиената.За хигиената на Овчарица и топлото езеро е под всякаква критика.Където има варели,те са пълни,а пък на другите места да не говорим.Само,че тази мизерия си е правим ние.Аз цяло лято плюс моите боклуци за излета събирах и по един чувал всяка седмица,на следващата(а това е след 3 дена)пак е същото.Няма да казвам тук селиния,защото градовете са хиляди пъти по мръсни.И изобщо колкото по малко обвиняваме другите и гледаме собственото си поведение,толкова по-добре ще си живеем.kozov написа:zdravei. az sam ot nova zagora. za ov4arica, se znae 4e non4o ne pla6ta naem a sabira taksa i do kolkoto znam tazi godina e 10lv. a mejdo drugoto ribarskoto drujestvo se opitva dago vzeme no non4o pla6tal kadeto triabva. taka izvestnia iazovir ov4arica e stodenoto a toploto se kazva IAZOVIR BIAL KLADENEC. TOVA GO ZNAM OT RIBARSKOTO DRUJESTVO.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Гледайте някой от да не разбере какви ги бръщолевите,ще видите Овчарица през крив макарон.
Илийка,защо им събираш мръсотийте на другите ??? Всички ходат и хвърлят а после се правят на големи чистници.Да неби Нончо да е направил тази мръсотия ???Рибарите я правят!!!А на колегата дето пише че Нончо не плащал никакъв наем за язовира а само събирал,искам да го попитам,от къде я има тази информация или си ги приказват там във Нова Загора колкото да не заспиват !!!
Илийка,защо им събираш мръсотийте на другите ??? Всички ходат и хвърлят а после се правят на големи чистници.Да неби Нончо да е направил тази мръсотия ???Рибарите я правят!!!А на колегата дето пише че Нончо не плащал никакъв наем за язовира а само събирал,искам да го попитам,от къде я има тази информация или си ги приказват там във Нова Загора колкото да не заспиват !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
хубав язовир но такса 10лв охраната се заяжда за всичко.пущат мрежи пред теб и ти казват да си гледаш работата!охраната са мутри на рекитьора НОНЧО ВОДЕНИЧАРОВ.той не може да ги контролира и те вземат такса по няколко пъти или ядеш бой?РИБОЛОВА ТИ СЕ ОТЩЯВА!!!!!!!?????????ПРОВЕРЕТЕ САМИ!!!!!!??????
- man1966
- ще става разбирач
Е тва направо ме разби...epg_66 написа:хубав язовир но такса 10лв охраната се заяжда за всичко.пущат мрежи пред теб и ти казват да си гледаш работата!охраната са мутри на рекитьора НОНЧО ВОДЕНИЧАРОВ.той не може да ги контролира и те вземат такса по няколко пъти или ядеш бой?РИБОЛОВА ТИ СЕ ОТЩЯВА!!!!!!!?????????ПРОВЕРЕТЕ САМИ!!!!!!??????

Я елате рибенца при батко...