Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Къде да ги намера?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				KrOkO
- ще става разбирач 
Къде да ги намера?
Кажете къде мога да ги намера тези 2 блесни:Моска номер 2 и номер 4 търсих дори и в магазина където съм намирал сичко и неможах колеги от Пловдив помагайте

- 
				ULtRA^CsKa
- ще става разбирач 
- ac.hooligan
- новобранец 
Ето това са блесни за щука всички са изпробвани и работят лична та ми артилерия.

Mepps - AGLIA LONG Rainbow № 3 това лято хвана 11 Распера

HONGGEЕ - 28 gr. ако искаш да хвърляш на далече това е блесната развива влакно 70-80 м. плетено аз с такова работя.
HONGGEЕ - 28 gr. Лови там кадето другите блесни немогат да стигнат

Ето един от расприте хваната HONGGEЕ - 28 gr. дължита 70 см. тежи 3,800 кг.

Ето още един по малък дължита 60 см. тежи 2,500 кг.

Mepps - AGLIA LONG Rainbow № 3 това лято хвана 11 Распера

HONGGEЕ - 28 gr. ако искаш да хвърляш на далече това е блесната развива влакно 70-80 м. плетено аз с такова работя.
HONGGEЕ - 28 gr. Лови там кадето другите блесни немогат да стигнат

Ето един от расприте хваната HONGGEЕ - 28 gr. дължита 70 см. тежи 3,800 кг.

Ето още един по малък дължита 60 см. тежи 2,500 кг.

Последно промяна от ac.hooligan на Нед Окт 07, 2007 10:57 am, променено общо 1 път.

- ac.hooligan
- новобранец 
Какво да ти кажа аз ти показах блесни които работят и ловят. 
HONGGEЕ - 28 gr. не е скъпо само 3,80 лв. е, сравнение с Mepps Syclops № 3 която е 9,80 лв.
Най доло на снимката с блесните има MOSCA 10 гр. клатушка те също не са скъпи някаде по 2,50-3,00 лв. са ама нещо немогат да се намерят напоследък по магазините

HONGGEЕ - 28 gr. не е скъпо само 3,80 лв. е, сравнение с Mepps Syclops № 3 която е 9,80 лв.
Най доло на снимката с блесните има MOSCA 10 гр. клатушка те също не са скъпи някаде по 2,50-3,00 лв. са ама нещо немогат да се намерят напоследък по магазините
- ac.hooligan
- новобранец 
Ами на MOSCA си вземи въртящя сребриста с холограмна лепинка номера №3, 4 ще ти вършат работа когато започнах да ловя на спининг с тях почнах  . Но те съветвам да си вземищ  MEPPS - LUSOX   № 2, 3. Горе на първият ред на снимката  ще ги видиш. земи си първо 1 брой  № 3 сребърна 6,50 струва мисля , е ако нямаш пари събери вашите сигурно ти дават пари за закуска а и ходиш вече по кафетата
 . Но те съветвам да си вземищ  MEPPS - LUSOX   № 2, 3. Горе на първият ред на снимката  ще ги видиш. земи си първо 1 брой  № 3 сребърна 6,50 струва мисля , е ако нямаш пари събери вашите сигурно ти дават пари за закуска а и ходиш вече по кафетата  не ми казвай, че не можеш да заделиш 6,50  вземи от тез и нямя дя сгрешиш.
 не ми казвай, че не можеш да заделиш 6,50  вземи от тез и нямя дя сгрешиш.

. Но те съветвам да си вземищ  MEPPS - LUSOX   № 2, 3. Горе на първият ред на снимката  ще ги видиш. земи си първо 1 брой  № 3 сребърна 6,50 струва мисля , е ако нямаш пари събери вашите сигурно ти дават пари за закуска а и ходиш вече по кафетата
 . Но те съветвам да си вземищ  MEPPS - LUSOX   № 2, 3. Горе на първият ред на снимката  ще ги видиш. земи си първо 1 брой  № 3 сребърна 6,50 струва мисля , е ако нямаш пари събери вашите сигурно ти дават пари за закуска а и ходиш вече по кафетата  не ми казвай, че не можеш да заделиш 6,50  вземи от тез и нямя дя сгрешиш.
 не ми казвай, че не можеш да заделиш 6,50  вземи от тез и нямя дя сгрешиш.- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър 
KrOkO написа:Колега а знаеш ли няква ефтинка блесна която хваща щука не много големи някаде 1-2-3кг точно марка и номер колега

Е тука изби рибата
  Е тука изби рибата   

Кофтито е че блесна с кантарче по наште магазини не съм срещал а още повече с настройки до колко кг. риба да задържа
  Кофтито е че блесна с кантарче по наште магазини не съм срещал а още повече с настройки до колко кг. риба да задържа   

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

6-7лв
  6-7лв