Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ВАЖНА ТЕМА
Модератор: sapuna
ВАЖНА ТЕМА
Предлагам на модераторите на всички под форуми да направят важни теми тези който сметнат че са доста изчерпателни.Така смятам,че ще се избегне многократното пускане на еднакви теми.
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
То,че има,има.Но според мен не са достатъчно.Лошо ли ще бъде на пример да бъде направена "важна" темата в която е обяснено и дискотирано най-добре за монтажа на косъм
В темата за "информация за водоемите" не е ли по-добре да бъдат направени "важни" темите за най-посещаваните или най-големите язовири
Когато напишеш в търсачката на сайта "монтаж на косъм" в тема "монтажи за риболов",излизат 54 резултата........
В тема "информация за водоемите" ако потърсиш чрез търсачката информация за "яз.Бели лом" 84 резултата........
За това е моето предложение.А и виждам,че доста хора се дразнят когато някой новодошъл като мен попита нещо което е обсъждано многократно във форума.

Когато напишеш в търсачката на сайта "монтаж на косъм" в тема "монтажи за риболов",излизат 54 резултата........

За това е моето предложение.А и виждам,че доста хора се дразнят когато някой новодошъл като мен попита нещо което е обсъждано многократно във форума.
- barutchiata ©
- Администратор