Бу...шляк...шляк...шляк

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Бу...шляк...шляк...шляк

Мнение от Николай Неделков »

ЕЕеееееееееееееееее бях забравил какво е да си капо :cry: но си го припомних много добре :lol:

Значи крайно време беше да отида на риба след двуседмично отсъствие от водоемите :lol: През тези 2 седмици ми беше много трудно без риболов,тежко студентство подкрепено с няколко зрелищни напивания по Студентски град , мач на ЦСКА ( макар и не благополучен ) и доста засукани коУешки :lol: Ама все пак трябваше да начешам крастата и къде,къде айде в събота на Лобош от към с.Радибош. Да ама няма с кой да ходя,всички или заети или не им се ходи щото щяло да вали :evil: и вече с никаква надежда да дойде някой с мене,оправям въдиците и майка ми си идва от работа и ми вика: "Айде ако ходиш някъде на риба да дойда с тебе малко на излет" и аз от щастлив по-щастлив че няма да съм сам,не че не съм ходил сам,ама колкото повече толкова повече както казва мечо Пух :lol: и отидохме към 7:30 на Лобош ама то гъз до гъз и между 2 гъза пак гъз :lol: яко палатки , шатри и т.н. и всички чакат есенния лобошки шаран - ама ДЕДОВ дочакаха го :lol: та едвам намерихме място разпънах след двучасово висене нито удар, последваха 2 пипания,едно от които се откачи във въздуха- костурче около 5 см :( и айде на Бушляк,то се видя че на Лобош няма нищо,нито шаран,нито каракуда,нито костур,нито сулка,заеби,само 1 щекар вадеше от време на време някоя уклейка или каракудка и от другите 100 човека в залива никой почти нищо или поне тия които аз виждах. Отивам на Бушляка , а там няма никой,ама никой,само 1 кола при залива до стената ама там си бяха на запой и един който си тръгна аз като отивах

Изображение

Изображение

след около час , час и половина мъки на няколко места да хвана нещо се отказах от риболова,то нито на рибка нито на червей нито на нищо нещеше да кълве :(

и айде да слагаме скарата :)

Изображение

след това почнахме да слагаме и "масата"

Изображение

наядохме се постояхме на въздух и за капак в 4 като заваля един дъжд за секунди само всичко подгизна и докато събера всичко в колата от маратонките ми се чуваше: Шляк...Шляк...Шляк :lol: :lol: :lol:

ами това беше,2 много добре проверени места и на 2-те капо, а само какви излети съм имал там... :roll: но аз съм упорит... в неделя мисля да търся МИТИЧНАТА щука на Арката, ама може бе верно ще се окаже митична... :lol: досега съм видял само 1 жива щука от там :lol:

Айде колеги НА СЛУКА на всички да да имате по-голям "УСПЕХ" от моя :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Колега, търси митичната щука на вливането на Арката и Струма.В неделя един приятел е извадил там една 52 см.Късмет.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Като гледам мястото си могъл да спасиш капото ако си се огледал по добре :D Тия вече са поотраснали :D
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Е аз като ходех лятото там им бях хвърлил око,ама сега вече ги нямаше,май пътуват към "РОДОПА" :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

На Лобош вече има прекалено много корморани и рибата е слязла към стената, аз в събота бях там но с лодка отсреща срещу Радибошкия залив и много слабо кълване, преместихме се на понтоните и помляхме костура :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ivak написа:На Лобош вече има прекалено много корморани и рибата е слязла към стената, аз в събота бях там но с лодка отсреща срещу Радибошкия залив и много слабо кълване, преместихме се на понтоните и помляхме костура :wink:

аз ти четох темата,ама не знаех че сте били на понтоните,на за тези на "Райски кът" става въпрос,нали :?: друга година там рибата започва да кълве стабилно от началото че дори средата на септември,но ако става въпрос за там ще е екстра,може някой дан след лекции да мина да поцъкам малко 8) а аз видях една лодка в залива,горе - долу на 30-40 м навътре , предполагам че си бил ти но от такова разстояние няма как да те позная :oops:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Двама бяхме със сива лодка, бяхме на скалите на другия бряг след това минахме от към радибош и айде на понтоните на Рай :D

Сонара показа само няколко дребни риби от страната на Радибош :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ivak написа:Двама бяхме със сива лодка

аааааааааааааааа значи ти си бил куче мръсно :lol: а аз си помислих кой ли е тоя лудак в това време с лодка :shock: ... :lol: значи от другата седмица почвам да ходя на понтоните :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

OFF:Тоз наш Иво не го знаеш къде ша изникне! :wink: :lol: :lol: :lol:
Спри се бе момче,ай да та женим вече/или поне водолаз да та прайм/!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ей ако стана водолаз ще тръгнат едни слухове за чудовището Неси в морето и язовирите , като проточа оная мити шия и глъвъ :lol: :lol:

Утре отивам на понтоните , който иска да му правя показно как се лови с директен на рибка костур да заповяда :lol: :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Аре бе , кво стана на тие понтони?

А аз като не чета, цяла събота 13.10 гребах из гьола в търсене на костура. Айде другата седмица покрай понтоните да ги търсим на зимни блесни?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Няма нужда от лодка за зимната блесна :wink:
но и много друга риба се лови на нея :roll:

Когато решите отиваме и го сцепваме костура :wink:

П.П. Виж другата тема за Лобош, това ходене ми се размина, но вчера го посетих де :lol:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Много весело обясняваш! :lol: Се пак,някой друг път,някъде другаде пак ще обясняваш така,но с думата улових включена!

:wink:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

natrii написа:Много весело обясняваш! :lol: Се пак,някой друг път,някъде другаде пак ще обясняваш така,но с думата улових включена!

:wink:

ами ако се поразровиш малко ше видиш че това ми е 1-вата тема в "НЕУСПЕШНИ" :roll: а колко имам в "УСПЕШНИ"... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”