Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бу...шляк...шляк...шляк
- Николай Неделков
- учете се от него
Бу...шляк...шляк...шляк
ЕЕеееееееееееееееее бях забравил какво е да си капо
но си го припомних много добре
Значи крайно време беше да отида на риба след двуседмично отсъствие от водоемите
През тези 2 седмици ми беше много трудно без риболов,тежко студентство подкрепено с няколко зрелищни напивания по Студентски град , мач на ЦСКА ( макар и не благополучен ) и доста засукани коУешки
Ама все пак трябваше да начешам крастата и къде,къде айде в събота на Лобош от към с.Радибош. Да ама няма с кой да ходя,всички или заети или не им се ходи щото щяло да вали
и вече с никаква надежда да дойде някой с мене,оправям въдиците и майка ми си идва от работа и ми вика: "Айде ако ходиш някъде на риба да дойда с тебе малко на излет" и аз от щастлив по-щастлив че няма да съм сам,не че не съм ходил сам,ама колкото повече толкова повече както казва мечо Пух
и отидохме към 7:30 на Лобош ама то гъз до гъз и между 2 гъза пак гъз
яко палатки , шатри и т.н. и всички чакат есенния лобошки шаран - ама ДЕДОВ дочакаха го
та едвам намерихме място разпънах след двучасово висене нито удар, последваха 2 пипания,едно от които се откачи във въздуха- костурче около 5 см
и айде на Бушляк,то се видя че на Лобош няма нищо,нито шаран,нито каракуда,нито костур,нито сулка,заеби,само 1 щекар вадеше от време на време някоя уклейка или каракудка и от другите 100 човека в залива никой почти нищо или поне тия които аз виждах. Отивам на Бушляка , а там няма никой,ама никой,само 1 кола при залива до стената ама там си бяха на запой и един който си тръгна аз като отивах

след около час , час и половина мъки на няколко места да хвана нещо се отказах от риболова,то нито на рибка нито на червей нито на нищо нещеше да кълве
и айде да слагаме скарата

след това почнахме да слагаме и "масата"

наядохме се постояхме на въздух и за капак в 4 като заваля един дъжд за секунди само всичко подгизна и докато събера всичко в колата от маратонките ми се чуваше: Шляк...Шляк...Шляк
ами това беше,2 много добре проверени места и на 2-те капо, а само какви излети съм имал там...
но аз съм упорит... в неделя мисля да търся МИТИЧНАТА щука на Арката, ама може бе верно ще се окаже митична...
досега съм видял само 1 жива щука от там
Айде колеги НА СЛУКА на всички да да имате по-голям "УСПЕХ" от моя

Значи крайно време беше да отида на риба след двуседмично отсъствие от водоемите

след около час , час и половина мъки на няколко места да хвана нещо се отказах от риболова,то нито на рибка нито на червей нито на нищо нещеше да кълве

и айде да слагаме скарата

след това почнахме да слагаме и "масата"
наядохме се постояхме на въздух и за капак в 4 като заваля един дъжд за секунди само всичко подгизна и докато събера всичко в колата от маратонките ми се чуваше: Шляк...Шляк...Шляк

ами това беше,2 много добре проверени места и на 2-те капо, а само какви излети съм имал там...

Айде колеги НА СЛУКА на всички да да имате по-голям "УСПЕХ" от моя

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- asenfisherman
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
Е аз като ходех лятото там им бях хвърлил око,ама сега вече ги нямаше,май пътуват към "РОДОПА" 

- Николай Неделков
- учете се от него
Ivak написа:На Лобош вече има прекалено много корморани и рибата е слязла към стената, аз в събота бях там но с лодка отсреща срещу Радибошкия залив и много слабо кълване, преместихме се на понтоните и помляхме костура
аз ти четох темата,ама не знаех че сте били на понтоните,на за тези на "Райски кът" става въпрос,нали

- Николай Неделков
- учете се от него
Ivak написа:Двама бяхме със сива лодка
аааааааааааааааа значи ти си бил куче мръсно

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аре бе , кво стана на тие понтони?
А аз като не чета, цяла събота 13.10 гребах из гьола в търсене на костура. Айде другата седмица покрай понтоните да ги търсим на зимни блесни?
А аз като не чета, цяла събота 13.10 гребах из гьола в търсене на костура. Айде другата седмица покрай понтоните да ги търсим на зимни блесни?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Николай Неделков
- учете се от него
natrii написа:Много весело обясняваш!Се пак,някой друг път,някъде другаде пак ще обясняваш така,но с думата улових включена!
ами ако се поразровиш малко ше видиш че това ми е 1-вата тема в "НЕУСПЕШНИ"