За илария

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

За илария

Мнение от чуруликпенчо »

Здравейте ,колеги!
Често ме обвинявате,че не споделям места за риболов.Ето,че и аз ще се включа с такава информация.От два дни избиват иларията под Аспарухов мост от южната страна /откъм Аспарухово/.Има риболовци през 1метър от фарчето , та чак до парка.
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Едва ли някой който ходи по често за риба не го знае :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Eй,не може да ви угоди човек! :D :D :D :D Като си трая,мрънкате,че не казвам.Като кажа вървящо място,мрънкате,че го знаете. Ми то Аспарухово не е по-различно от Ной,вълнолома,3-та буна ,Кранево и т.н.т. места,дето всички пишете за тях. Ама в момента само там върви рибата.Май по-добре беше като си мълчах. :wink: :wink: :D :D
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Ей чурулик аз не мрънкам просто казвам че доста хора я зная тази информация иначе мене не ми пречиш дали ще казваш или не каде ловиш риба.Нито ти ще хванеш моята риба,нито аз ще хвана твоята :D
Наслука
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не ме разбирай буквално. Важното е ,че съм турнал "киртика" /това е по русенски/. Може и да ми е за последен път /имам в предвид местата за риболов/. :D :D :D :D :D
Нещо не ви видях с Калканчо вчера на вълнолома. :wink: :wink: :wink: Тези оняденшни уговорки да не бяха дезинформация? :wink: :wink:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Чурулик,аз на канала миналата есен взех добри чернокопи с блесната,докато хората около мен вадеха боклуджа на дъно и плувка.Нямам възможност да отида сутрин,или вечер на канала,но ти ако имаш такава-пробвай си късмета,мястото за мен е най-дашното/поне миналата година беше/,следователно си струва който може да пробва.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Пенчо не се коси,вярно е че на всички не можеш да угодиш.Просто когато имаш желание,даваш инфото,пък всеки за себе си да прецени дали му върши работа,не чакай благодарности.Аз когато имам информаци си я давам,за да знаят колегите какво е станало при мен и да си преценят.Някои може би мислят,че ти имаш някакъв специален залив,дето още не са го открили на картата,мисля че с много колеги от форума сте ловили заедно,но не се познавате и затова се получават недуразомения.
А като гледам" прогноз погода",май моя риболов за тази година приключи,а и информацията от аверите ми е,че и навътре няма засега нищо,освен че вчера са излязли на час и половина път навътре и са направили по десетина кг.сафрид,но с голям катер.Лефер не се е обадил и там.
Приятен риболов през почивните дни на всички.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

чурулик бяхме там!В момента в който запалих колата kalkan4o ми каза ето го чурулик в същия момент ти влизаше в морска гара разминали сме се :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Бяло BMW? Май имахте "размяна на любезности"с колега от паркинга. Ако не греша , разбира се.
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Като гледам колко народ пише , днес май не само аз съм си останал в къщи :wink: !? Някой поне разходи ли се до морето ?
Събудих се към пет и нещо с надеждата за хубаво време , обаче уви :( .
Ако и утре не става,язък за червеите - макар,че ми се върти в главата да пробвам да ги замразя :idea: ?!? Само не трябва да казвам на жената :twisted: ...
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Поне според мен ,морето не става за риболов.Колегата Soleno ми се обади от 3-та буна и потвърди същото.Вероятно по канала ще има доста хора ,но при този вятър ще е повече мъка,отколкото риболов.Да не говорим какви оплитания и късане на бомбарди ще е. Дано утре е по-добро времето,но май пак ще е силен вятъра според метеоролозите.
http://www.gismeteo.ru/towns5/15552.htm
Наслука на всички оптимисти,които все пак ще се пробват!

П.П. И аз имам към 200 червея ,дето ще е жалко ако умрат.
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

Току що се връщам от Ной,пълно е с илария (с рибари да не говорим),от време на време и зарганата се завърташе!
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

чурулик точно така имаше размяна на любезности бяхме с пасат 4-ка сив
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Сега ,като връщам лентата се сещам, че беше нещо ,докато излизахте на заден ход,ама аз чаках кафе-машината да "пусне" и не обърнах много внимание,така че нищо чудно за объркването на модела на колата.
Както и да е ,все ще се засечем някъде и ще се запознаем. Дано само да падне вятъра ,че да "помятаме" малко.Не съм ходил за риба от една седмица,а от понеделник пак съм на работа.Шефа ми прекрати отпуската и не се знае за колко време.
Наслука!
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

чуруликпенчо написа:П.П. И аз имам към 200 червея ,дето ще е жалко ако умрат.
Имаш в предвид,че ще е жалко,ако умрат напразно,нали :wink: ?!? Защото те така или иначе ще умрат. Сори за офтопика,ама не можах да се сдържа :D !

gipsa77 написа:Току що се връщам от Ной,пълно е с илария (с рибари да не говорим),от време на време и зарганата се завърташе!
Ако успея да се измъкна от къщната работа,може да се засиля,ама не ми се вярва-сега им се е паднало да ме впрегнат :? .
А на дъно вадят ли нещо? Че не ми се бута в навалицата...
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”