Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

За илария
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
За илария
Здравейте ,колеги!
Често ме обвинявате,че не споделям места за риболов.Ето,че и аз ще се включа с такава информация.От два дни избиват иларията под Аспарухов мост от южната страна /откъм Аспарухово/.Има риболовци през 1метър от фарчето , та чак до парка.
Наслука на всички!
Често ме обвинявате,че не споделям места за риболов.Ето,че и аз ще се включа с такава информация.От два дни избиват иларията под Аспарухов мост от южната страна /откъм Аспарухово/.Има риболовци през 1метър от фарчето , та чак до парка.
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Eй,не може да ви угоди човек!
Като си трая,мрънкате,че не казвам.Като кажа вървящо място,мрънкате,че го знаете. Ми то Аспарухово не е по-различно от Ной,вълнолома,3-та буна ,Кранево и т.н.т. места,дето всички пишете за тях. Ама в момента само там върви рибата.Май по-добре беше като си мълчах.

-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не ме разбирай буквално. Важното е ,че съм турнал "киртика" /това е по русенски/. Може и да ми е за последен път /имам в предвид местата за риболов/.
Нещо не ви видях с Калканчо вчера на вълнолома.
Тези оняденшни уговорки да не бяха дезинформация?

Нещо не ви видях с Калканчо вчера на вълнолома.

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чурулик,аз на канала миналата есен взех добри чернокопи с блесната,докато хората около мен вадеха боклуджа на дъно и плувка.Нямам възможност да отида сутрин,или вечер на канала,но ти ако имаш такава-пробвай си късмета,мястото за мен е най-дашното/поне миналата година беше/,следователно си струва който може да пробва.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пенчо не се коси,вярно е че на всички не можеш да угодиш.Просто когато имаш желание,даваш инфото,пък всеки за себе си да прецени дали му върши работа,не чакай благодарности.Аз когато имам информаци си я давам,за да знаят колегите какво е станало при мен и да си преценят.Някои може би мислят,че ти имаш някакъв специален залив,дето още не са го открили на картата,мисля че с много колеги от форума сте ловили заедно,но не се познавате и затова се получават недуразомения.
А като гледам" прогноз погода",май моя риболов за тази година приключи,а и информацията от аверите ми е,че и навътре няма засега нищо,освен че вчера са излязли на час и половина път навътре и са направили по десетина кг.сафрид,но с голям катер.Лефер не се е обадил и там.
Приятен риболов през почивните дни на всички.
А като гледам" прогноз погода",май моя риболов за тази година приключи,а и информацията от аверите ми е,че и навътре няма засега нищо,освен че вчера са излязли на час и половина път навътре и са направили по десетина кг.сафрид,но с голям катер.Лефер не се е обадил и там.
Приятен риболов през почивните дни на всички.
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Като гледам колко народ пише , днес май не само аз съм си останал в къщи
!? Някой поне разходи ли се до морето ?
Събудих се към пет и нещо с надеждата за хубаво време , обаче уви
.
Ако и утре не става,язък за червеите - макар,че ми се върти в главата да пробвам да ги замразя
?!? Само не трябва да казвам на жената
...

Събудих се към пет и нещо с надеждата за хубаво време , обаче уви

Ако и утре не става,язък за червеите - макар,че ми се върти в главата да пробвам да ги замразя

Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Поне според мен ,морето не става за риболов.Колегата Soleno ми се обади от 3-та буна и потвърди същото.Вероятно по канала ще има доста хора ,но при този вятър ще е повече мъка,отколкото риболов.Да не говорим какви оплитания и късане на бомбарди ще е. Дано утре е по-добро времето,но май пак ще е силен вятъра според метеоролозите.
http://www.gismeteo.ru/towns5/15552.htm
Наслука на всички оптимисти,които все пак ще се пробват!
П.П. И аз имам към 200 червея ,дето ще е жалко ако умрат.
http://www.gismeteo.ru/towns5/15552.htm
Наслука на всички оптимисти,които все пак ще се пробват!
П.П. И аз имам към 200 червея ,дето ще е жалко ако умрат.
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Сега ,като връщам лентата се сещам, че беше нещо ,докато излизахте на заден ход,ама аз чаках кафе-машината да "пусне" и не обърнах много внимание,така че нищо чудно за объркването на модела на колата.
Както и да е ,все ще се засечем някъде и ще се запознаем. Дано само да падне вятъра ,че да "помятаме" малко.Не съм ходил за риба от една седмица,а от понеделник пак съм на работа.Шефа ми прекрати отпуската и не се знае за колко време.
Наслука!
Както и да е ,все ще се засечем някъде и ще се запознаем. Дано само да падне вятъра ,че да "помятаме" малко.Не съм ходил за риба от една седмица,а от понеделник пак съм на работа.Шефа ми прекрати отпуската и не се знае за колко време.
Наслука!
Имаш в предвид,че ще е жалко,ако умрат напразно,наличуруликпенчо написа:П.П. И аз имам към 200 червея ,дето ще е жалко ако умрат.

Ако успея да се измъкна от къщната работа,може да се засиля,ама не ми се вярва-сега им се е паднало да ме впрегнатgipsa77 написа:Току що се връщам от Ной,пълно е с илария (с рибари да не говорим),от време на време и зарганата се завърташе!

А на дъно вадят ли нещо? Че не ми се бута в навалицата...
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!