Риболовна домашна захранка за каракуда.

Модератор: Paublo_Eskobar

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Риболовна домашна захранка за каракуда.

Мнение от kRaikkonen »

Знам че най-добро мнение за дадена захранка се придобива след много опити но аз нямам възможност толкова често да ходя за риба и затова ще напиша захранката която мисля да си направя пък който има желание може да сподели какво да махна/добавя.
3 хляба(без кората),2 български захранки(аромат ягода),2 пакета обикновени бисквити,1кг кюспе,1 пакет жито(сварeно), ароматизатор ягода,мед.
Да попитам дали няма да стане много ароматно?Защото ми се струва, че силният аромат ще отблъсне рибата.
Мерси на всички колега за отделеното време!
Късмет!
Последно промяна от kRaikkonen на Пет Фев 08, 2008 7:56 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Рибарче Малко
новобранец
новобранец

Мнение от Рибарче Малко »

ас щте я опитам :wink:
НА СЛУКА!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

MITKO70 написа:Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Мерси колега!
Аз тия продукти вече съм ги купил :D (за тва че няма значение)
Иначе за аромата мисля да махна ягодата(в захранките има май достатъчно)Иначе за хляба може и да го махна.Може и да сложа малко :D
Мерси за мнението!
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

kRaikkonen написа:
MITKO70 написа:Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Мерси колега!
Аз тия продукти вече съм ги купил :D (за тва че няма значение)
Иначе за аромата мисля да махна ягодата(в захранките има май достатъчно)Иначе за хляба може и да го махна.Може и да сложа малко :D
Мерси за мнението!
Абе като съставки ми се вижда добре ама като количество не е ли множко??
3хляба-айде 1,5кг
2 захранки по 0,800=1,6кг.
кюспе 1кг.
жито(варено)-1кг
бисквити,мед и 1-1,5л.вода......
и какво става?6-7kg.захранка,много ми се струва!?!?!?
така че ако ти остане захранка слагай в пликчета и бутай в фризера и за следващия път :wink:
Изображение
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

според мен каракудата се влияе много слабо от захранка, да не кажа хич
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Мерси колеги!
Неска тъкмо си купих 2 пакета кюспе и мислех да ги прибавя ама щом казвате че е много ще понамаля количеството!
Ще я пробвам на турнира "Спортен риболовец"
Не е много удачно да сефтосвам захранка на турнир ама нямам голям избор!
Късмет на всички!
Изображение
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега в неделя на руския пазар продават ситно смляно кюспе,жито,царевица,галета .Миналата година цената беше 30стотинки за килограм на всичко.Взех си 50кг общо от всичко за 15лв и само си слагам ароматизатор.Смесвам от всичко по равно и става много добре .Така си имам захранка за цяла година на 30ст килограма :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”