Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Риболовна домашна захранка за каракуда.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Риболовна домашна захранка за каракуда.
Знам че най-добро мнение за дадена захранка се придобива след много опити но аз нямам възможност толкова често да ходя за риба и затова ще напиша захранката която мисля да си направя пък който има желание може да сподели какво да махна/добавя.
3 хляба(без кората),2 български захранки(аромат ягода),2 пакета обикновени бисквити,1кг кюспе,1 пакет жито(сварeно), ароматизатор ягода,мед.
Да попитам дали няма да стане много ароматно?Защото ми се струва, че силният аромат ще отблъсне рибата.
Мерси на всички колега за отделеното време!
Късмет!
3 хляба(без кората),2 български захранки(аромат ягода),2 пакета обикновени бисквити,1кг кюспе,1 пакет жито(сварeно), ароматизатор ягода,мед.
Да попитам дали няма да стане много ароматно?Защото ми се струва, че силният аромат ще отблъсне рибата.
Мерси на всички колега за отделеното време!
Късмет!
Последно промяна от kRaikkonen на Пет Фев 08, 2008 7:56 pm, променено общо 1 път.

-
- новобранец
- MITKO70
- кандидат преподавател
Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
Мерси колега!MITKO70 написа:Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Аз тия продукти вече съм ги купил

Иначе за аромата мисля да махна ягодата(в захранките има май достатъчно)Иначе за хляба може и да го махна.Може и да сложа малко

Мерси за мнението!

- CERRUTI
- сериозен играч
Абе като съставки ми се вижда добре ама като количество не е ли множко??kRaikkonen написа:Мерси колега!MITKO70 написа:Едно време като нямаше купешки захранки ползвахме хляб,кюспе,халва,жито и т.н.От твоита захранка може да махнеш хляба ,ще стане много хранителна а това не е целта на захранката.А и не е много изгодно финансово/вече/за една каракуда.Това е мое мнение.И за ароматизатора си прав.Така че пробвай.
Аз тия продукти вече съм ги купил(за тва че няма значение)
Иначе за аромата мисля да махна ягодата(в захранките има май достатъчно)Иначе за хляба може и да го махна.Може и да сложа малко![]()
Мерси за мнението!
3хляба-айде 1,5кг
2 захранки по 0,800=1,6кг.
кюспе 1кг.
жито(варено)-1кг
бисквити,мед и 1-1,5л.вода......
и какво става?6-7kg.захранка,много ми се струва!?!?!?
така че ако ти остане захранка слагай в пликчета и бутай в фризера и за следващия път

-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Колега в неделя на руския пазар продават ситно смляно кюспе,жито,царевица,галета .Миналата година цената беше 30стотинки за килограм на всичко.Взех си 50кг общо от всичко за 15лв и само си слагам ароматизатор.Смесвам от всичко по равно и става много добре .Така си имам захранка за цяла година на 30ст килограма

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???