4pod na Behr

Модератор: sapuna

OWNER
новобранец
новобранец

4pod na Behr

Мнение от OWNER »

Здравейте искам да ви запитам за този род под тук. Някои от вас да ли има такъв и какво му е впечатлението от него.Благодаря предварително!
Кой квото прави и накрая все излиза "Не е важно на мен да ми е добре, а на съседа да му е ЗЛЕ" ;)
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

за тези пари взимай и после ще кажеш :wink:
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Пълна смешка е тази стойка! Не си давай парите за този отпадък.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
snegk

Мнение от snegk »

Кажи му нещо което не е смешно :!: :!: :!:
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

www.***.com написа:Пълна смешка е тази стойка! Не си давай парите за този отпадък.
За колко пари? Ако е за цената от горния линк бих посъветвал да си вземе стоманени колчета от неръждавейка и два бъз-бара за колкото въдици му са нужни.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

www.***.com написа:
www.***.com написа:Пълна смешка е тази стойка! Не си давай парите за този отпадък.
За колко пари? Ако е за цената от горния линк бих посъветвал да си вземе стоманени колчета от неръждавейка и два бъз-бара за колкото въдици му са нужни.
Колега дай идея каква требе да е стойката от тоз вид,че и аз проявявам интерес-но да е наистина нещо което ще върши работа-цената може и да е къмто 200 кинта.
Я елате рибенца при батко...
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

За толкова пари готов Род-под ХУБАВ неможе де се вземе. Само неща, които стават, ама пак трябва в последствие да дадеш още м/у 50 и 100 лева на разни майстори да нагласят спестените неща от изработката.

Иначе за стотина лева може да се вземат идеални колчета и бъзбарове от неръждаема стомана от този тип:

Тези са за две въдици, но винаги може да си направиш за 3 или повече.
Изображение

Втората е изработка на Vasil, но дори мисля, че имаше още няколко позиции.
Изображение
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Използвам подобна комбинация колега.Вместо бъзове набивам люлки единички/за сигурност и стабилност/ и веднага ти казвам единственния недостатък-винаги нося чук в колата си! :wink:Така ще е и в твоя случай. Повярвай ми-има водоеми където съм се чудил как да си укрепя въдиците и съм ги забождал на бронята на колата си!При подобна ситуация подът е в силата си!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Абе да ви кажа днес се възползвах от идеята на Ark и на пръв поглед ще върши добра работа . Чакам в вторник да се оборудвам и със сигнализатори .Два бъзбара и четири телескопични колчета JRC -68лв
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

sapuna1971 написа:Повярвай ми-има водоеми където съм се чудил как да си укрепя въдиците и съм ги забождал на бронята на колата си!При подобна ситуация подът е в силата си!
Така е наистина, но род под за 100-200 лева трудно може да се намери читав и тоно в тази връзка давам идея за нещо здраво и дълговечно. А за многофункционалност, здраво, и дълговечно от 300 пари нагоре :wink:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

sapuna1971 написа:Използвам подобна комбинация колега.Вместо бъзове набивам люлки единички/за сигурност и стабилност/ и веднага ти казвам единственния недостатък-винаги нося чук в колата си! :wink:Така ще е и в твоя случай. Повярвай ми-има водоеми където съм се чудил как да си укрепя въдиците и съм ги забождал на бронята на колата си!При подобна ситуация подът е в силата си!
За такива ситуации има адаптори на които навиваш 3 колчета и бъзбара и не се налага да забиваш нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”