Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупена блеснарка !
Модератор: emo vasilev
- ribarq
- сериозен играч
Счупена блеснарка !
Колеги преди около 1 седмица си счупих блеснарката като закачих в един дънер по марица ,изглежда съм я натиснал някаде преди това , счупена е частта от към зглобката на дебелата част на пръта! около 10-15 см ето и снимки имам найдея но незнам дали ще стане , ако има някой който може да помогне нека пише ! блеснарката е на filstar (AREX SPIN I)2.40м с акция 10-30 ! 

- doko
- ще става разбирач
Ами можеш да направиш следното. Изрязваш малко от 2те части така че да станат равни. Леко ги заглаждаш намираш си една втулка и надяваш 2те части като намажеш втулката с лепило да залепнат. После отгоре навиваш конец за водачи и лак. Като цяло въдицата няма да е същата като преди но може да ти върши работа. А ако има някой който може да ти я направи по добре не се занимавай. Другият вариант е нова - май е най добрия. 

-
- разбира нещата
По рибарските магазини все имат по някое парче от пръчка вповече. Та дай на някой от тях (собствениците), ще сложи едно парче плътно вътре, лепило, бандаж, лак и си готов. Само ще е леко удебелена на това място.
Успех.
П.П. Ако не можеш да намериш, мини през Смолян. Ще я оправим.
Успех.
П.П. Ако не можеш да намериш, мини през Смолян. Ще я оправим.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак

Колега ribarq,
каквото и да направиш, пръчката няма да е същата, става въпрос за спинингова пръчка, където еластичността е от голямо значение! Моят съвет е да си купиш нова (то, нали е най-лесно). От счупената можеш да си направиш идеална пръчка за отвесна блесна, махаш дръжката от счупената част, монтираш на здравата, на която предварително си отстранил най-големия водач и готово. Аз съм го правил и то от здрава въдица.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Това щях и аз да ти предложа и използваи пила.doko написа:Ами можеш да направиш следното. Изрязваш малко от 2те части така че да станат равни. Леко ги заглаждаш намираш си една втулка и надяваш 2те части като намажеш втулката с лепило да залепнат. После отгоре навиваш конец за водачи и лак. Като цяло въдицата няма да е същата като преди но може да ти върши работа. А ако има някой който може да ти я направи по добре не се занимавай. Другият вариант е нова - май е най добрия.
П.С ако тва не стане слагаи каниколит