Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Видинските рибари от форума - Първа среща
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Видинските рибари от форума - Първа среща
Сутринта се срещнахме в ОМВ със Стефко и Биско (УлтраЦска), където беше пълно с ловци и рибари на сутрешно кафенце.
След това започнаха едни обиколки из града в търсене на работещ магазин, за да купим рибки и качамак.
...Час по-късно намерихме и тръгнахме за помпената станция на Гомотарци, като по пътя взехме и чоМилчо.
Пристигнахме на станцията и метнахме въдиците - на рибка, царевица, качамак и кашкавал.
Седнахме да пием по кафе.

Два часа по-късно, умрели от студ (защото там беше сянка и духаше ужасно), решихме да сменим мястото и отидохме на Кошава, където водата беше спаднала и минахме с колите на острова.
Там беше благодат - слънце и завет.

Вярно, че не хванахме нищо (изключая един костур и няколко попчета), но си прекарахме добре - хапка, пийка, природа и печени момчета!

ЕГН-то на колегата Бисер (УлтраЦСКА) си каза думата - той цяла нощ е бил на дискотека и после с нас за риба, като е спал само около два часа, но издържа стоически!
А и каква рИкия беше донесъл...мммммммм!
Стефко беше най-добре - с едно спинингче - няма да мъкне стойки, кофи, захранки, тояги и т.н.
Замислям се и аз да стана спинингуващ.
Упс! Май няма - има много ходене...
След това започнаха едни обиколки из града в търсене на работещ магазин, за да купим рибки и качамак.
...Час по-късно намерихме и тръгнахме за помпената станция на Гомотарци, като по пътя взехме и чоМилчо.
Пристигнахме на станцията и метнахме въдиците - на рибка, царевица, качамак и кашкавал.
Седнахме да пием по кафе.

Два часа по-късно, умрели от студ (защото там беше сянка и духаше ужасно), решихме да сменим мястото и отидохме на Кошава, където водата беше спаднала и минахме с колите на острова.
Там беше благодат - слънце и завет.

Вярно, че не хванахме нищо (изключая един костур и няколко попчета), но си прекарахме добре - хапка, пийка, природа и печени момчета!

ЕГН-то на колегата Бисер (УлтраЦСКА) си каза думата - той цяла нощ е бил на дискотека и после с нас за риба, като е спал само около два часа, но издържа стоически!

А и каква рИкия беше донесъл...мммммммм!

Стефко беше най-добре - с едно спинингче - няма да мъкне стойки, кофи, захранки, тояги и т.н.
Замислям се и аз да стана спинингуващ.

Упс! Май няма - има много ходене...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- emo vasilev
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Ето ме най-накрая и мен
С ръка на сърцето трябва да призная, че успях да запиша най-слабата серия в спинингарската си кариера, като за 4 дни резултата ми се сведе до един маломерен распер и 2-3 изпуснати риби...
Добре, че беше съботната среща с Годзилата и компания, та да се осмисли донякъде видинската ми одисея
Изкарахме наистина много приятно и аз лично хич не съжалявах за отсъствието на рибки. Запознах се с готини пичове, порадвахме се на Реката и хубавото време
хапнахме, пийнахме... Живот и здраве ще повторим упражнението
Поздрави на всички и много успехи до следващата ни среща

С ръка на сърцето трябва да призная, че успях да запиша най-слабата серия в спинингарската си кариера, като за 4 дни резултата ми се сведе до един маломерен распер и 2-3 изпуснати риби...

Изкарахме наистина много приятно и аз лично хич не съжалявах за отсъствието на рибки. Запознах се с готини пичове, порадвахме се на Реката и хубавото време

Поздрави на всички и много успехи до следващата ни среща

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!