Видинските рибари от форума - Първа среща

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Видинските рибари от форума - Първа среща

Мнение от GODzillata »

Сутринта се срещнахме в ОМВ със Стефко и Биско (УлтраЦска), където беше пълно с ловци и рибари на сутрешно кафенце.
След това започнаха едни обиколки из града в търсене на работещ магазин, за да купим рибки и качамак.
...Час по-късно намерихме и тръгнахме за помпената станция на Гомотарци, като по пътя взехме и чоМилчо.

Пристигнахме на станцията и метнахме въдиците - на рибка, царевица, качамак и кашкавал.
Седнахме да пием по кафе.
Изображение

Два часа по-късно, умрели от студ (защото там беше сянка и духаше ужасно), решихме да сменим мястото и отидохме на Кошава, където водата беше спаднала и минахме с колите на острова.
Там беше благодат - слънце и завет.
Изображение

Вярно, че не хванахме нищо (изключая един костур и няколко попчета), но си прекарахме добре - хапка, пийка, природа и печени момчета!
Изображение

ЕГН-то на колегата Бисер (УлтраЦСКА) си каза думата - той цяла нощ е бил на дискотека и после с нас за риба, като е спал само около два часа, но издържа стоически! :D
А и каква рИкия беше донесъл...мммммммм! :wink:

Стефко беше най-добре - с едно спинингче - няма да мъкне стойки, кофи, захранки, тояги и т.н.
Замислям се и аз да стана спинингуващ. :roll:
Упс! Май няма - има много ходене... :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

При тези обстоятелства капото не се брои . :lol:

Важното е , че сте се събрали и сте си прекарали готино ! :wink:

Много поздрави на чичо Милчо ! :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Прави са си и Емо и Марко , важното е ,че сте се видели , и дай боже следващият път една маса да не ви стигне !!!
Бъдете живи и здрави ... !
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Emo чичо Милчо много сажаляваше че ти и кърцата не сте успели да дойдете :roll: А за излета нищо че нямаше риба важното е че се запознахме и дано имаме повече такива излети и дано следващият път да си наловим и риба :partyman:
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ето ме най-накрая и мен :oops:
С ръка на сърцето трябва да призная, че успях да запиша най-слабата серия в спинингарската си кариера, като за 4 дни резултата ми се сведе до един маломерен распер и 2-3 изпуснати риби... :? Добре, че беше съботната среща с Годзилата и компания, та да се осмисли донякъде видинската ми одисея :lol: :lol:
Изкарахме наистина много приятно и аз лично хич не съжалявах за отсъствието на рибки. Запознах се с готини пичове, порадвахме се на Реката и хубавото време :shock: хапнахме, пийнахме... Живот и здраве ще повторим упражнението ;)

Поздрави на всички и много успехи до следващата ни среща :)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”