Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Необходимата абдикация
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Необходимата абдикация
Уважаеми съфорумници и приятели,
Няма да изпадам в хвалби и празнословия от сорта на “аз съм най-добрия и аз обещавам чудеса”, защото не съм в състояние да го направя. Хората ще решат дали името, което съм градил през изтеклите две години е гарант, че нещо по-добро ще се случи в единната и сплотена НА РИБА. Аз в никакъв случай не съм от хората, които вярват в измислици и не съм на принципа, че индивидуалните решения са най-добрите, особено когато става въпрос за един цял сайт. Приех тежестта на модераторската длъжност,не защото съм показал какво мога,а защото хората, които застанаха зад мен са експерти, доказали, че могат да работят в екип и за всички Вас.Досега винаги съм разчитал само на едно-разума!
Относно изборите-радостно е,че никой от Вас колеги не изгуби чувството си за мярка и не помисли, че изборите са стокова борса.Изборите са стъпка към изграждането на наше собственно общество, а не утоляването на жаждата за власт. Смятам, че на тоя етап сме го постигнали.Най-верния ориентир за това сме самите ние.Хора, които си задаваме ежедневния въпрос-кога ли ще дойде събота?Хора,доказали че притежаваме сходни ценности,и че сме готови на много саможертви в името на святото ни хоби.
Работата на екипите,колективните виждания,опитът натрупан по водоемите направиха любимият ни сайт предпочитан от колегите по цял свят!Близо 12 000 потребители и 96 000 мнения са достатъчен показател.Това е крачка напред. Крачка назад е само когато не вършиш нищо на мястото, на което си.А всеки един от нас има своето отредено място тук!
Аз обаче не считам,че в сегашният си вид сайтът е достигнал своя апогей.Отворен съм за диалог към абсолютно всички, които решат, че имат моите виждания и подчертавам, че не бих се коалирал с никого и на никаква цена, когато става въпрос за интрига и задкулисна постановка.
Благодаря Ви за указаното доверие,за недоверието,за упреците и пожеланията.Знайте само,че моето място и преди тези избори, и след тях ще си остане в nariba.com!
В тази връзка смятам,че "КМЕТ" не ни е нужен!Нужен е единен и сплотен екип!НУЖНИ СА ПРИЯТЕЛИ!
Успех и НАСЛУКА!!!
Няма да изпадам в хвалби и празнословия от сорта на “аз съм най-добрия и аз обещавам чудеса”, защото не съм в състояние да го направя. Хората ще решат дали името, което съм градил през изтеклите две години е гарант, че нещо по-добро ще се случи в единната и сплотена НА РИБА. Аз в никакъв случай не съм от хората, които вярват в измислици и не съм на принципа, че индивидуалните решения са най-добрите, особено когато става въпрос за един цял сайт. Приех тежестта на модераторската длъжност,не защото съм показал какво мога,а защото хората, които застанаха зад мен са експерти, доказали, че могат да работят в екип и за всички Вас.Досега винаги съм разчитал само на едно-разума!
Относно изборите-радостно е,че никой от Вас колеги не изгуби чувството си за мярка и не помисли, че изборите са стокова борса.Изборите са стъпка към изграждането на наше собственно общество, а не утоляването на жаждата за власт. Смятам, че на тоя етап сме го постигнали.Най-верния ориентир за това сме самите ние.Хора, които си задаваме ежедневния въпрос-кога ли ще дойде събота?Хора,доказали че притежаваме сходни ценности,и че сме готови на много саможертви в името на святото ни хоби.
Работата на екипите,колективните виждания,опитът натрупан по водоемите направиха любимият ни сайт предпочитан от колегите по цял свят!Близо 12 000 потребители и 96 000 мнения са достатъчен показател.Това е крачка напред. Крачка назад е само когато не вършиш нищо на мястото, на което си.А всеки един от нас има своето отредено място тук!
Аз обаче не считам,че в сегашният си вид сайтът е достигнал своя апогей.Отворен съм за диалог към абсолютно всички, които решат, че имат моите виждания и подчертавам, че не бих се коалирал с никого и на никаква цена, когато става въпрос за интрига и задкулисна постановка.
Благодаря Ви за указаното доверие,за недоверието,за упреците и пожеланията.Знайте само,че моето място и преди тези избори, и след тях ще си остане в nariba.com!
В тази връзка смятам,че "КМЕТ" не ни е нужен!Нужен е единен и сплотен екип!НУЖНИ СА ПРИЯТЕЛИ!
Успех и НАСЛУКА!!!
long live the Soap :lol:
Само така!!!
Дай боже да подобрим заедно културата на риболовците у нас. С подобни сайтове това малко по-малко става факт.
На всички колеги успех.........
Дай боже да подобрим заедно културата на риболовците у нас. С подобни сайтове това малко по-малко става факт.
На всички колеги успех.........
Хвани пусни, за да можем и в България да ловим свестни риби!!!!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала Сапунче, Хубава реч дръпна, като истински политик си с тази разлика, че те умеят да произнасят речи по два часа без да кажат нищо. Така нареченото от теб наше общество е факт. Но за да си бъдем максимално полезни на нас а защо не и на всички колеги който не ползват интернет, трябва да се предприемат някакви организирани мерки, срещу бракониерство, да се подиква ИАРА да си върши работата и ред други. Ако някои не се нагърби разбирасе с подкрепата на всички нас и нищо не се върши, то тогава този форум си остава драсканици на лаещи безъби кучета. Така, че не абдикираи бъди мъж и поеми още по голяма от модераторската отговорност. Аз лично ще помагам и подкрепям всяко добре обмислено начинание на кмета, а смятам, че и колегите ще се отзоват с готовност.
Аиде, че толкоз дълъг пост не съм писал.
На риба на всички.
Аиде, че толкоз дълъг пост не съм писал.
На риба на всички.
-
- сериозен играч
Нещо си се разчуввствал и те избива на философия
Сигурно е от гадното и мокро време
Слушай СВАТО-само да не се разсърдиш
ама ти почна тая тема предиедин месец
Избирането на кмет не е шега работа
Съфорумците са решили че ще си ти
Тъй че не се крий от отговорност
Освен това МОДЕРАТОРИТЕ сте на върха на пирамидата и ни спасявате от разни неориентирани навлеци които нямат никаква работа в нашия разкошен форум
МАЙ И МЕНЕ МЕ ИЗБИ НА ФИЛОСОФИЯ 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Необходимата абдикация.
Отново си точен! 

-
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
НЕВЕРОЯТНО
Както винаги точно и на място. За мен ти си бъдещето на сайта, ако се обедините Ти, Иво, Илия и още и още и още "ВЕЛИЧИЯ" в шаранския и в риболова изобщо НА РИБА ще стане нещо уникално не само за границите на България. Хората във форума трябва да се сплотим,подкрепяме и да си помагаме един на друг, а не да завиждаме, даваме тъпи мнеия и т.н. Още веднъж- БРАВО 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач