Сухо дупе риба не яде

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Сухо дупе риба не яде

Мнение от smok.1971 »

На 16.10.2007 бяхме с баща ми на р. Тунджа. Сложих гащеризона, взех блеснарката и тръгнах. След 2 часа и 2 километра без удар реших да прегазя на един остров. И там 1/2 час мятане - нищо. На излизане от острова се подхлъзнах и влезе малко бода в гащеризона. Не беше фатално. Намерих си здрав кол за подпиране, обаче от бързане изгубих брода и останах без дъно под краката. Преди си мислех че не може да се плува с гащеризон и една свободна ръка. Неволята помага. С въдицата в едната ръка доплувах брега. Свалих батерията на телефона, изпразних гащеризона от водата и премръзнал се прибрах при баща ми. Хвърлих мокрите дрехи и облякох якето и подплатата на панталона на бащата. Той беше извадил едно кефалче, което заложих за стръв. Простряхме дрехите ми да съхнат и започнахме да се шегуваме че сухо дупе риба не яде. След 5 минути зумера изпищя и на тази снимка виждате резултатаhttp://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=15021&sort=1&cat=500&page=1
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво колега само така евала :shock: :P :wink: свалчм ти шапка :lol: :roll:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

сухо дупе риба не яде

Мнение от Диканаров »

Прекрасна щука! Браво! :lol:
pe6ito
новобранец
новобранец

Мнение от pe6ito »

Това каде по точно по тунжа е.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Добра щука браво ! :supz:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Познато чувство , колега , аз след такъв случай винаги си държа в колата комплект дрехи , нещо като бойна готовност . Моето "къпъне" и то беше към края на октомври в р. Бели лом , която минава край Разград , въпреки че в повечето случай е като деренце , тогава се топнах до гърди ... .
А за щуката , браво , тя ти е награда за "банята" , да знаеш няма нищо случайно на този свят , особено при нас !!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

dimitar_ написа: да знаеш няма нищо случайно на този свят , особено при нас !!!
Бати Митко,много мъдро казано.Ама то си е така последните години и мойта корава тиква сякаш взе да увира и да го проумява. :)
Иначе браво,за хубавия излет.Тунджа винаги е криела голяма магия в себе си и почти винаги се отблагодарява подобаващо...Е,понякога си прави и такива шеги,като тази но аз лично съм много щастлив ,че съм отраснал покрай тази чудна река.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”