Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Платерините дойдоха!
Модератори: emo vasilev, alekst
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Платерините дойдоха!
От сигурен източник/ колкото и да е условно това в риболова / научих че платерините и при нас / край Варна/са тръгнали ! Атака 

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а червите, червите.... или им е студено да ги копат, впрочем време им е....в 17.00 ще ги проверя дали са в хладилниците на FISH магазините на Морската Ни Столица
Heminguey
на 0888/009195 с МиткоТодоров може ли да ви чуя за евентуално рандеву по брегове и буни

Heminguey
на 0888/009195 с МиткоТодоров може ли да ви чуя за евентуално рандеву по брегове и буни
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и на Автогарата ...и на Автогарата ...т.е. с/у нея магазинчето ИМА вече. Ще пада вързване на такъми довечера 
...и в Бургас по-кротко, щото да вземем и ний нещо сребристо по на Север

...и в Бургас по-кротко, щото да вземем и ний нещо сребристо по на Север

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Кой е видал?chaikata написа:evala !!! mn s1m dovolen ve4e !! samo ribkata 4akax varna !!! abre xora ot koi krai na varna 6 q mqtame ??? moi priqtel mi kaza 4e q vidql do korabnoto grobi6te 6toto toi e s kanukaqk i q vidql tam da obikalq ama nz dali ima p1t do tam ve4e 6toto ne s1m xodil tam ot godina

Кой обикаля?

Една риба ли има там?

колкото повече вали, толкова повече вали
Здравейте АЗ пак съм тук
.В събота "имах" 7 едри платерини и една илария,но в неделя ги разбих 22 риби.Екшъна се случи на "Шофьорския" плаж -ДЮНИ.В събота не бях подготвен добре с 2 дози червей,но в неделя отидох с 3 дози и 3 пръчки като започна едно кълване , а аз ту на едната ту на другата и на третата пръчка.Докато се усетя и ми изядоха 2 дози.Взех на ръка 1 пръчка ,а другите ги зарязъх ...и като се почна удар след удар
,в 10.30 ми свърши цялятя стръв ...резултат 22 риби.Освен мен имаше още около 200 души по целия плаж,някой колеги с повече късмет и стръв си тръгнаха с по 7-8 кила риба.Интересното е ,че рибата е долу ,куките се поставят на по 30 см. една от друга,пробвах с бомбарда,плаваща и потъваща ,но нямах никакъв удар.ДУРУМЕ в Бургас черви има бол,оставих ти в пощата един телефон,ако беше се обадил щях да ти кажа каква е ситуацията,колко е от Варна до Дюни ... хоп и си примен да се кефиш на добра слука.Карагьоз още излиза ,но са поставили кораб на дока и към 8 часа сутринта започват работа и гонят рибарите. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
..при тебе удар след удар, а при мене пасаж след пасаж на висока скорост 1-1,5м. под повърхността, плътно покрай брега, камъните и буните се изнасят всички вкупом и поединично - очевидци на т'ва станаха много. Страхотна паника сред рибите - естествено познай - ДЕЛФИНИ - разказали са играта на целия Варненски залив - белег е и това, че 2-ри далян претъпкан с трицона, а пък останалите 3 празни!batmilen написа:но в неделя ги разбих 22 риби.Екшъна се случи на "Шофьорския" плаж-ДЮНИ...и като се почна удар след удар Интересното е,че рибата е долу,пробвах с бомбарда,плаваща и потъваща,но никакъв удар.ДУРУМЕ в Бургас черви има бол,оставих ти в пощата един телефон,ако беше се обадил щях да ти кажа каква е ситуацията,колко е от Варна до Дюни...хоп и си примен да се кефиш на добра слука.
Нито бомбард нито дъно- върви тук. Поканен бях на промоцията на един катер - не знам к'во стана - Магнитни бури ли Слънчево изригване ли... обаче за пръв път видях колебания в уреди за навигация...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Докторе, във Варна положението е такова...мястото ти стои и те чака, ама рибата е при бат'Милен... той ако бутне нещо и за нас нещастните варналии 'ши има, на гледай...в 6,30 сутринта:

На ДЮНИ не мога на 21 и 22 имам ангажимент със снимки...ама ако си на 3та-4та буна Варненски идвам за рандевуто

На ДЮНИ не мога на 21 и 22 имам ангажимент със снимки...ама ако си на 3та-4та буна Варненски идвам за рандевуто

Последно промяна от durumov на Пон Май 16, 2005 1:17 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бат'Милене...1-во да ти кажа... ето връщам се назад, някъде във форума в петък ти писах, че звънях и на 2-та телефона-БТК номера даваше заето нонстоп, а на GSM-а някаква мацка ми вика грешка и на 2-те позвънявания, но и както и да е... аз пак нямаше да мога да дойда на тия разкошни Дюни.
Видях достатъчно спринтове на патерини - особено в Събота - по 1кг. и по 2кг., но Господ е Бургазлия, цитирам се сам, и ви поднесе първата реколта, все пак Браво!
..........ама не ми е готино, ako ме разбираш...

Видях достатъчно спринтове на патерини - особено в Събота - по 1кг. и по 2кг., но Господ е Бургазлия, цитирам се сам, и ви поднесе първата реколта, все пак Браво!
..........ама не ми е готино, ako ме разбираш...