Платерините дойдоха!

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Платерините дойдоха!

Мнение от HEMINGUEI »

От сигурен източник/ колкото и да е условно това в риболова / научих че платерините и при нас / край Варна/са тръгнали ! Атака 8)
Който може хваща!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

а червите, червите.... или им е студено да ги копат, впрочем време им е....в 17.00 ще ги проверя дали са в хладилниците на FISH магазините на Морската Ни Столица :wink:

Heminguey
на 0888/009195 с МиткоТодоров може ли да ви чуя за евентуално рандеву по брегове и буни
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

И червейчета от днес щяло да има на магазинчето до Колхозния . Но не ми остана време да проверя!
Д.Урумов - ако днес пропадне едно ходене за шарковци ще ти звънна да ги зачешем утре по морето !
Да има какво да пишем другата седмица във форума :lol:
Който може хваща!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

и на Автогарата ...и на Автогарата ...т.е. с/у нея магазинчето ИМА вече. Ще пада вързване на такъми довечера :evil:
...и в Бургас по-кротко, щото да вземем и ний нещо сребристо по на Север :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Oооох, ко да ви правя, бе, айде по случай сезона на всеки по едно календарче за кадем и н а с л у к а
Изображение
Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MARTIN4O »

informaciata za kade e?kade sa xva6tali okolo varna na veteran li?
FISH
Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MARTIN4O »

4ervei vidiax predi okolo 10 dena.i o6te togava se zamislix dali 6te e tragnala
FISH
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

evala !!! mn s1m dovolen ve4e !! samo ribkata 4akax varna !!! abre xora ot koi krai na varna 6 q mqtame ??? moi priqtel mi kaza 4e q vidql do korabnoto grobi6te 6toto toi e s kanukaqk i q vidql tam da obikalq ama nz dali ima p1t do tam ve4e 6toto ne s1m xodil tam ot godina
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

chaikata написа:evala !!! mn s1m dovolen ve4e !! samo ribkata 4akax varna !!! abre xora ot koi krai na varna 6 q mqtame ??? moi priqtel mi kaza 4e q vidql do korabnoto grobi6te 6toto toi e s kanukaqk i q vidql tam da obikalq ama nz dali ima p1t do tam ve4e 6toto ne s1m xodil tam ot godina
Кой е видал? :evil:
Кой обикаля? :evil:
Една риба ли има там? :evil:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
колкото повече вали, толкова повече вали
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Здравейте АЗ пак съм тук :lol: .В събота "имах" 7 едри платерини и една илария,но в неделя ги разбих 22 риби.Екшъна се случи на "Шофьорския" плаж -ДЮНИ.В събота не бях подготвен добре с 2 дози червей,но в неделя отидох с 3 дози и 3 пръчки като започна едно кълване , а аз ту на едната ту на другата и на третата пръчка.Докато се усетя и ми изядоха 2 дози.Взех на ръка 1 пръчка ,а другите ги зарязъх ...и като се почна удар след удар :lol: ,в 10.30 ми свърши цялятя стръв ...резултат 22 риби.Освен мен имаше още около 200 души по целия плаж,някой колеги с повече късмет и стръв си тръгнаха с по 7-8 кила риба.Интересното е ,че рибата е долу ,куките се поставят на по 30 см. една от друга,пробвах с бомбарда,плаваща и потъваща ,но нямах никакъв удар.ДУРУМЕ в Бургас черви има бол,оставих ти в пощата един телефон,ако беше се обадил щях да ти кажа каква е ситуацията,колко е от Варна до Дюни ... хоп и си примен да се кефиш на добра слука.Карагьоз още излиза ,но са поставили кораб на дока и към 8 часа сутринта започват работа и гонят рибарите. :lol:
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Браво батмилене! Добре ви е на морето! 8)
колкото повече вали, толкова повече вали
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:но в неделя ги разбих 22 риби.Екшъна се случи на "Шофьорския" плаж-ДЮНИ...и като се почна удар след удар Интересното е,че рибата е долу,пробвах с бомбарда,плаваща и потъваща,но никакъв удар.ДУРУМЕ в Бургас черви има бол,оставих ти в пощата един телефон,ако беше се обадил щях да ти кажа каква е ситуацията,колко е от Варна до Дюни...хоп и си примен да се кефиш на добра слука.:lol:
..при тебе удар след удар, а при мене пасаж след пасаж на висока скорост 1-1,5м. под повърхността, плътно покрай брега, камъните и буните се изнасят всички вкупом и поединично - очевидци на т'ва станаха много. Страхотна паника сред рибите - естествено познай - ДЕЛФИНИ - разказали са играта на целия Варненски залив - белег е и това, че 2-ри далян претъпкан с трицона, а пък останалите 3 празни!
Нито бомбард нито дъно- върви тук. Поканен бях на промоцията на един катер - не знам к'во стана - Магнитни бури ли Слънчево изригване ли... обаче за пръв път видях колебания в уреди за навигация... :shock: ...По радиото леководолази от Школото на Зл. пясъци казаха за Делфините...после на кея на яхтеното наблюдавахме спринта наатерините - по 1кг.и по 2 и нещо и нагоре парчета,но Господ е Бургазлия, вие пак се уредихте.Може би Шкорпиловци бе правилното... :wink:
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Bravo batmilene!
Pozdravliavam te za slukata!
Eto takiva reportaji se nadiavah da vidia predi da doida.
Ne ostana, v Sabota tragvam :D

durumov, ako se naviesh da hodish do Duni v sluchai che vav Varna ne izliza ilaria - pishi me i men. Idvam s teb!
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Докторе, във Варна положението е такова...мястото ти стои и те чака, ама рибата е при бат'Милен... той ако бутне нещо и за нас нещастните варналии 'ши има, на гледай...в 6,30 сутринта:
Изображение
Изображение
На ДЮНИ не мога на 21 и 22 имам ангажимент със снимки...ама ако си на 3та-4та буна Варненски идвам за рандевуто :lol:
Последно промяна от durumov на Пон Май 16, 2005 1:17 pm, променено общо 2 пъти.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

бат'Милене...1-во да ти кажа... ето връщам се назад, някъде във форума в петък ти писах, че звънях и на 2-та телефона-БТК номера даваше заето нонстоп, а на GSM-а някаква мацка ми вика грешка и на 2-те позвънявания, но и както и да е... аз пак нямаше да мога да дойда на тия разкошни Дюни.
Видях достатъчно спринтове на патерини - особено в Събота - по 1кг. и по 2кг., но Господ е Бургазлия, цитирам се сам, и ви поднесе първата реколта, все пак Браво!
..........ама не ми е готино, ako ме разбираш...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”