Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Съвет за мач макара?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Съвет за мач макара?
Колеги дайте съвет за този мач на Мичел-400X,преден аванс
във онлайна на Видракс е доста намален.Моля.

-
- кандидат преподавател
Става,като всеки друг
И този,както много други днешни марки,най-вероятно е китайска изработка.Което изобщо не означава,че не следва да си го купиш,ако ти харесва.Китайските изделия,особено риболовните,стават все по-качествени,като в някои случаи / моля да ме извините,споделям само мои скромни наблюдения/,изпреварват съществено по качество полските,унгарските,португалските,че и италианските направи.Имам мачова макара "Ферари",която най-вероятно е в пъти по-некачествена от показания от теб "Мичел".Ако цената не е неприемлива за теб,няма какво да му мислиш.Още повече,че истинското качество проличава само по време на риболов.
-
- вече хвърля и на тежко
Притежавам 4 мачови макари-Браунинг Синтек,Окума Епикс,Мичел Кварц и Шимано Ексаж-не искам да се впускам в подробности,затова ще кажа само,че единствено с Браунинга не бих се разделил-а дори не е с мултистоп!Най-добре хвани Мичела в ръка и ще си наясно с макарата-лично аз съм резервиран към този модел,както и към супер мачовия на същата марка-просто много неща не са доизпипани,а това че са произведени в Китай е вярно на 100%.Мисля си,че е възможно някъде в търговската мрежа да се намери Синтека на Браунинг,тя и цената ще е около 70 лв.
- RiverFisher
- новобранец
Re: Съвет за мач макара?
От вчера съм горд собственик на това бижу. Макарата е перфектна .Мичел си е Мичел кой каквото и да си говори.Безупречен аванс, перфектен баланс и тая така готина ретро форма ме карат да се кефя дори и да не ми кълве. Риболова все пак е удоволствие нали?vanvan написа:Колеги дайте съвет за този мач на Мичел-400X,преден авансвъв онлайна на Видракс е доста намален.Моля.