Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Сговорна дружина ....
Модератор: sapuna
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Сговорна дружина ....
Здравейте колеги,
не знаех къде точнo да пусна темата, но в последствие реших да е тук.
От срещата ни на 25.10.07 се уговорихме с Ивака за един съвместен излет като не бях сигурен за събота или неделя да е!! Но в петък след кратък разговор с него бе решено, че деня е събота тръгване рано сутринта и т.н.
Дойде и въпросният ден 27.10.07 Ивака дойде в уреченото от преди това време или 05.00ч. натоварихме моя багаж в „големият автомобил’’ и тръгнахме да вземем Кърцата.
Взехме го и него и багажа му, но това не беше последният човек от групата имаше и още двама важни човека които трябваше да вземем Мариан и неговата приятелка.
Отидохме да ги взимаме и тях, но с всичкият багаж нещата излезнаха извън контрол нямаше място в колата на Ивака и се наложи да тръгнем с другата кола която да поеме всичкият багаж и хора (добре че беше комби) :о))
Както и да е тръгнахме стигнахме до мястото,но НЪЦ вече беше заето а ето го и него:

Преместихме се от другият край и се започна едно събуване обуване на ботуши приготовления които всеки един ги е преживял
разпъване на въдици: директни, щеки, дънни и други

Както и да е почти час и половина улова вървеше с дребосъци които само ни дразнеха, докато Ивака не извади фидера за да ги почне но уви не му върза с изкарана риба на брега . От там хайде всички на дъно а на някой им върза ето какво:

след доста премятания и късания и неуспешно вадене на клони :
видяхме,че риболова не върви та решихме да сменим мястото и хайде юруш на багажа и хайде смяна на местата
пообикаляхме малко и се спряхме на едно местенце ето и малко снимки:
някой хора се криеха така

но и там нещата не потръгнаха кой знае колко добре та на изпроводяк свършихме така

надявам се хората с които бях не се обидят, но наистина изкарах един чудесен излет независимо от риболовният резултат имаше толкова майтапи и веселба, че го пожелавам всекиму.
Това е от мен и се надявам още веднъж за подобни невероятни съвместни излети (може и успешни).
не знаех къде точнo да пусна темата, но в последствие реших да е тук.
От срещата ни на 25.10.07 се уговорихме с Ивака за един съвместен излет като не бях сигурен за събота или неделя да е!! Но в петък след кратък разговор с него бе решено, че деня е събота тръгване рано сутринта и т.н.
Дойде и въпросният ден 27.10.07 Ивака дойде в уреченото от преди това време или 05.00ч. натоварихме моя багаж в „големият автомобил’’ и тръгнахме да вземем Кърцата.
Взехме го и него и багажа му, но това не беше последният човек от групата имаше и още двама важни човека които трябваше да вземем Мариан и неговата приятелка.
Отидохме да ги взимаме и тях, но с всичкият багаж нещата излезнаха извън контрол нямаше място в колата на Ивака и се наложи да тръгнем с другата кола която да поеме всичкият багаж и хора (добре че беше комби) :о))
Както и да е тръгнахме стигнахме до мястото,но НЪЦ вече беше заето а ето го и него:

Преместихме се от другият край и се започна едно събуване обуване на ботуши приготовления които всеки един ги е преживял

разпъване на въдици: директни, щеки, дънни и други

Както и да е почти час и половина улова вървеше с дребосъци които само ни дразнеха, докато Ивака не извади фидера за да ги почне но уви не му върза с изкарана риба на брега . От там хайде всички на дъно а на някой им върза ето какво:

след доста премятания и късания и неуспешно вадене на клони :

видяхме,че риболова не върви та решихме да сменим мястото и хайде юруш на багажа и хайде смяна на местата

пообикаляхме малко и се спряхме на едно местенце ето и малко снимки:

някой хора се криеха така

но и там нещата не потръгнаха кой знае колко добре та на изпроводяк свършихме така

надявам се хората с които бях не се обидят, но наистина изкарах един чудесен излет независимо от риболовният резултат имаше толкова майтапи и веселба, че го пожелавам всекиму.
Това е от мен и се надявам още веднъж за подобни невероятни съвместни излети (може и успешни).
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Сговорна дружина ....
Аааааа ....... това го знаем много добре !Димитър Янчев написа:но наистина изкарах един чудесен излет независимо от риболовният резултат имаше толкова майтапи и веселба, че го пожелавам всекиму.

Абе вчера са били на Искъра , а днес ходихме за.........моркови !Чакайте малко Кво става тука,преди малко чета в"РАЗНИ"тия същите хубавци на един водоем сега на друг А бе вий да не сте БАТМАНОВЦИ

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- dimitar_
- сериозен играч
Няма шега , това са куките , вярно №6 , но са някъде от 1983 -та , плюс минус някоя година , но това не е фатално . Все още имам из "багажериите си" различни номера от тези серии , и както виждате годините не им личат , за разлика от нас ... !
Ето ги :

Намират ми се и прави . Все още понякога работя с тях , не само от носталгия , просто са си хубави ...
Иначе вие все намирате хубави места , къде с риба , къде без , но винаги с приятни преживявания , да не ви е уроки , връзвайте си по един червен конец , някой да не ви завиди , то и ракията върши същата работа , та не забравяйте да удряте по едно ... !!!
Ето ги :
Намират ми се и прави . Все още понякога работя с тях , не само от носталгия , просто са си хубави ...
Иначе вие все намирате хубави места , къде с риба , къде без , но винаги с приятни преживявания , да не ви е уроки , връзвайте си по един червен конец , някой да не ви завиди , то и ракията върши същата работа , та не забравяйте да удряте по едно ... !!!

Колега dimitar_,
стопли ми душата! Благодаря ти за снимките, отдавна не бях виждал такава красота! Позволих си да ги копирам в личната ми галерия, за което се надявам, че нямяш нищо против!
Искам само да спомена, че това е втория период на тези култови куки. Преди да започнат да ги пакетират, ги продаваха на бройка, от оригиналните им картонени кутийки с жълт етикет. Ех, времена!
ййййййййййййййй, от киде ги измъкна тея куки бре
спомени, спомени.... що шарани съм извадил на такива....
нема нищо общо със сегашните боклуци...

спомени, спомени.... що шарани съм извадил на такива....
нема нищо общо със сегашните боклуци...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/