Сговорна дружина ....

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Сговорна дружина ....

Мнение от Димитър Янчев »

Здравейте колеги,
не знаех къде точнo да пусна темата, но в последствие реших да е тук.
От срещата ни на 25.10.07 се уговорихме с Ивака за един съвместен излет като не бях сигурен за събота или неделя да е!! Но в петък след кратък разговор с него бе решено, че деня е събота тръгване рано сутринта и т.н.
Дойде и въпросният ден 27.10.07 Ивака дойде в уреченото от преди това време или 05.00ч. натоварихме моя багаж в „големият автомобил’’ и тръгнахме да вземем Кърцата.
Взехме го и него и багажа му, но това не беше последният човек от групата имаше и още двама важни човека които трябваше да вземем Мариан и неговата приятелка.
Отидохме да ги взимаме и тях, но с всичкият багаж нещата излезнаха извън контрол нямаше място в колата на Ивака и се наложи да тръгнем с другата кола която да поеме всичкият багаж и хора (добре че беше комби) :о))
Както и да е тръгнахме стигнахме до мястото,но НЪЦ вече беше заето а ето го и него:
Изображение
Преместихме се от другият край и се започна едно събуване обуване на ботуши приготовления които всеки един ги е преживял
Изображение
разпъване на въдици: директни, щеки, дънни и други
Изображение
Както и да е почти час и половина улова вървеше с дребосъци които само ни дразнеха, докато Ивака не извади фидера за да ги почне но уви не му върза с изкарана риба на брега . От там хайде всички на дъно а на някой им върза ето какво:
Изображение
Изображение
Изображение
след доста премятания и късания и неуспешно вадене на клони :
Изображение
видяхме,че риболова не върви та решихме да сменим мястото и хайде юруш на багажа и хайде смяна на местата
Изображение
Изображение
пообикаляхме малко и се спряхме на едно местенце ето и малко снимки:
Изображение
някой хора се криеха така
Изображение
Изображение
но и там нещата не потръгнаха кой знае колко добре та на изпроводяк свършихме така
Изображение
надявам се хората с които бях не се обидят, но наистина изкарах един чудесен излет независимо от риболовният резултат имаше толкова майтапи и веселба, че го пожелавам всекиму.
Това е от мен и се надявам още веднъж за подобни невероятни съвместни излети (може и успешни).
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Чакайте малко :roll: :roll: Кво става тука,преди малко чета в"РАЗНИ"тия същите хубавци на един водоем :cry: сега на друг :roll: А бе вий да не сте БАТМАНОВЦИ,квито и да сте сте си искарали чудесно за разлика от мен :wink: :wink: :wink:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Има или няма риба важното че сте се събрали и сте пробвали , пък и нали вие сте си прекарали добре е весело значи всичко е супер.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Браво на операторката бих казал аз! :wink:
Без нея сте жив зян! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сговорна дружина ....

Мнение от emo vasilev »

Димитър Янчев написа:но наистина изкарах един чудесен излет независимо от риболовният резултат имаше толкова майтапи и веселба, че го пожелавам всекиму.
Това е от мен и се надявам още веднъж за подобни невероятни съвместни излети (може и успешни).
Аааааа ....... това го знаем много добре ! :lol:
Чакайте малко Кво става тука,преди малко чета в"РАЗНИ"тия същите хубавци на един водоем сега на друг А бе вий да не сте БАТМАНОВЦИ
Абе вчера са били на Искъра , а днес ходихме за.........моркови ! :wink:
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

sapuna1971

Браво на операторката бих казал аз!
Без нея сте жив зян!
Тук си много прав ,че ако не беше тя нямаше да има толкова приятни и хубави моменти запечатани на ''лентата''
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D
За едни клони да маате гащи до Карлуково? Ама така е като не питате!
Радвам се, че сте прекарали страхотно - то при тази компания няма как да е иначе!
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво ебати якия излет :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Скобарите си вземаха на дъно, но късно се усетихме пък и много се откачаха :evil:

Ако може ми препоръчай куки който мога да ползвам за по големите скобари :roll:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D
Ivak, за по-големите скобари, ползвай куки тип "орлов нокът", кафяви, №4, по възможност на японската фирма MARUTO. До скоро (е, не много скоро) ги продаваха в ловно-рибарския магазин на Графа.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Dedy написа::D :D :D :D
Ivak, за по-големите скобари, ползвай куки тип "орлов нокът", кафяви, №4, по възможност на японската фирма MARUTO. .
Колега Dedy това сериозно ли е??????
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Няма шега , това са куките , вярно №6 , но са някъде от 1983 -та , плюс минус някоя година , но това не е фатално . Все още имам из "багажериите си" различни номера от тези серии , и както виждате годините не им личат , за разлика от нас ... !
Ето ги :
Изображение
Изображение
Намират ми се и прави . Все още понякога работя с тях , не само от носталгия , просто са си хубави ...
Иначе вие все намирате хубави места , къде с риба , къде без , но винаги с приятни преживявания , да не ви е уроки , връзвайте си по един червен конец , някой да не ви завиди , то и ракията върши същата работа , та не забравяйте да удряте по едно ... !!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Колега dimitar_,
стопли ми душата! Благодаря ти за снимките, отдавна не бях виждал такава красота! Позволих си да ги копирам в личната ми галерия, за което се надявам, че нямяш нищо против!
Искам само да спомена, че това е втория период на тези култови куки. Преди да започнат да ги пакетират, ги продаваха на бройка, от оригиналните им картонени кутийки с жълт етикет. Ех, времена!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

ййййййййййййййй, от киде ги измъкна тея куки бре :lol: :lol:
спомени, спомени.... що шарани съм извадил на такива....
нема нищо общо със сегашните боклуци...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей ви и още една снимка , ако сме живи и здрави и се видим , ще ви скатая някоя и друга кукичка и ще ви ги дам , пък вие ще почерпите ... !!!
Изображение
А какви рибоци ще хващате на тях , вече зависи само от вас , а като ви знам , сигурен съм че няма да се посрамите !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”