Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кои са платените водоеми около Ст.Загора
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Кои са платените водоеми около Ст.Загора
Здравейте
Ако някой може да даде информация за платените около Стара Загора
Такси ,макси
ина кои си струва
че крастата сърби:)
Наслука
Ако някой може да даде информация за платените около Стара Загора
Такси ,макси

че крастата сърби:)
Наслука
- Skorpi
- сериозен играч
Грацки , не съм много компетентен по платените язовири. Тази год. още не съм ходил на платен. Но от м. година са :
сРозово,сЕленово -на 3-4кл посока Прохорово има още1.
сПет Могили,сИскрица от сКалояновец има накрая канал пущаш се надолу към сПетрово 3-4 кл там есента хващаха шаран
От тая г слушам за Д. Атанасово ама нямам представа къде се намира язовира а там са 3яз.
сРозово,сЕленово -на 3-4кл посока Прохорово има още1.
сПет Могили,сИскрица от сКалояновец има накрая канал пущаш се надолу към сПетрово 3-4 кл там есента хващаха шаран
От тая г слушам за Д. Атанасово ама нямам представа къде се намира язовира а там са 3яз.
-
- сериозен играч
Скорпи!!! Мойте уважения , колега, ама излиза , че ти си най-големия будала от Стара Загора , защото май само ти си казваш "безценната" информация относно положението около Стара Загора.
Надявам се да ме разбереш правилно .
И ПО ТОЧНО ДРУГИТЕ КОЛЕГИ ДА МЕ РАЗБЕРАТ ПРАВИЛНО
И да не си щадят пръстите да пишат по някое изречение!!!!!!!!!!

И ПО ТОЧНО ДРУГИТЕ КОЛЕГИ ДА МЕ РАЗБЕРАТ ПРАВИЛНО

И да не си щадят пръстите да пишат по някое изречение!!!!!!!!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Абе опитвам се да помогна -пък дали съм будала за това "знам ли"
Но все пак вчера го направихме тоя прословут риболов на Еленовският язовир Започнахме сутринта с щеките , хванах едно шаранче около килото 2-3 по 300-500г. После рибата се дръпна на вътре и сменихме с мачовете така до 5ч после с щеките ловихме до 9ч и си начесахме добре крастата... Приключихме риболова с по 10кг риба на човек .От тях взех 3 риби около килото и 3-4 дет му мязат останалата риба върнах.

Но все пак вчера го направихме тоя прословут риболов на Еленовският язовир Започнахме сутринта с щеките , хванах едно шаранче около килото 2-3 по 300-500г. После рибата се дръпна на вътре и сменихме с мачовете така до 5ч после с щеките ловихме до 9ч и си начесахме добре крастата... Приключихме риболова с по 10кг риба на човек .От тях взех 3 риби около килото и 3-4 дет му мязат останалата риба върнах.

-
- сериозен играч
Това е страхотна идея , Скорпи ,
Тъкмо ще си взема тефтер и химикал да си записвам
Иначе , лошото е че нямам книжка ( щото и кола нямам , но есента се надявам поне книжка да имам) и все ме мъкнат приятели и познати
Ама така е..Като не карах курсовете когато му беше времето ..
А наистина , ще е хубаво да обменим малко опит
А другите , де да ги знам .Като гледам колко риболовни магазини има ..
А и условията в нашия регион си мисля че са доста добти..Чак ми е странно да разбирам какво дава на пресевните или на Жребчето от някой колега-софиянец , а не от Ст.З. "майстоир"
Ех , пусти мурзелл..Явно заралиите сме големи готованковци.

Тъкмо ще си взема тефтер и химикал да си записвам
Иначе , лошото е че нямам книжка ( щото и кола нямам , но есента се надявам поне книжка да имам) и все ме мъкнат приятели и познати

Ама така е..Като не карах курсовете когато му беше времето ..
А наистина , ще е хубаво да обменим малко опит

А другите , де да ги знам .Като гледам колко риболовни магазини има ..
А и условията в нашия регион си мисля че са доста добти..Чак ми е странно да разбирам какво дава на пресевните или на Жребчето от някой колега-софиянец , а не от Ст.З. "майстоир"
Ех , пусти мурзелл..Явно заралиите сме големи готованковци.

В събота и аз бях там с приятели но позакъсняхме -- бяхме на стената около средата и ако не бяха каракудите щахме да сме капоSkorpi написа:
Но все пак вчера го направихме тоя прословут риболов на Еленовският язовир Започнахме сутринта с щеките , хванах едно шаранче около килото 2-3 по 300-500г. После рибата се дръпна на вътре и сменихме с мачовете така до 5ч после с щеките ловихме до 9ч и си начесахме добре крастата...
прави ми впечатление че не си ловил "на дъно" предполагам че язовира е доста обрасъл и всяка стръв на дъното едва ли ще се вижда и намира от шарана
всичката риба която хванахме я хванахме на плувка / телескопчета / на дъно нищо не бутна
но това е като не познаваме положението