Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

сървайвър на Кривина
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
сървайвър на Кривина
Днес реших като се връщам от Плевен, да ида и за риба и без това деня беше свършил като работен. Отивам, устието както трябва , дълбоко, избистрило се има, гонитба и борба за живот. И малки рибки си хванах веднага и след 1 час висене - ...удар. Водих я до брега и даже и взе въздух, Голяма тиква - към 2-3 кила щука, откачи се накрая, куката едва веше преди твърдата кост на устната й, а я изчаках хубаво да поеме. Пак зареждане и т.н. нищо , по едно време ни в клин ни в рукав удари едно костурче - 300г. и това е. Гледам нещо блести във водата, а то чисто нов живарник невързан, с една червенопера вътре. Абе страности! Някой явно го е забравил.Обаче сървайвъра почна като се самозаключи Тойотата ми. Помислих че съм загубил ключовете, но нееееее, бяха вътре, айде тъста от Русе, 1 час чакай, такъмите на топка, с другия чифт. А после е гати калта , и най вече глината - 133 коня Тойота и се разказа играта, такова пръскане и затъване, обаче излезе с клони с дървета.
Накрая за 2,5 часа риболов направих, емоции без риби и с много КАЛ.
Дано не ви се случва иначе на устието има Щука и то доста добри ексемпляри, но има и бракониери - вече са на снимка на телефона ми за съжаление но утре съм в ИАРА, д аим ги дам Миндев го информирах в Русе за 500м. мрежи дето се пуснаха, да го видим
Накрая за 2,5 часа риболов направих, емоции без риби и с много КАЛ.
Дано не ви се случва иначе на устието има Щука и то доста добри ексемпляри, но има и бракониери - вече са на снимка на телефона ми за съжаление но утре съм в ИАРА, д аим ги дам Миндев го информирах в Русе за 500м. мрежи дето се пуснаха, да го видим
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
-
- научил се да хвърля
не съжалявам , но емоцията беше предвидена да е в друга посока днес.
Между другото гледам има доста русенци тук, а аз съм от Варна но живея и ще живея в Русе, така че искам да се запозная с риболовци. Казвам се д-р Георги Тодоров и съм лекар - Клинична лаборатория
Между другото гледам има доста русенци тук, а аз съм от Варна но живея и ще живея в Русе, така че искам да се запозная с риболовци. Казвам се д-р Георги Тодоров и съм лекар - Клинична лаборатория
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA