кое е по-доброто??

Модератор: sapuna

Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

кое е по-доброто??

Мнение от Ray-Ban »

Шимано или Даива ?? сигорен са мче много хорасе питат този вапрос ...какво да купя?? вие колеги какво мислите по темата ?? аз ли4но сам фен на шимано ) но когато бях начинае6 са6то и ранните ми години в занаята харесвах даива )) сега е ва6 ред да споделяте мнения и опит))) благодаря и успех на вси4ки и в избора и риболова))))
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

не казваш какво искаш да си купуваш :)
но ако ще е да даваш пари ! дай ги за шимано ............... !!!
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Ако питаш мен, купи си и двете, ако имаш възможност.Аз имам Дайва на 22г. инямам абсолютно никакви забележки :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

И Дайва и Шимано са перфектни макари ! Имам и от двете фирми и като че ли Дайвата е полвин стъпка пред Шимано . Тъй ако може едно съветче - не си купувай от ниските класове нито Дайва , нито Шимано ! Ако решиш да си взимаш нещо от тях то за Шимано тръгваш от Страдик а за Дайва от Тиера или Кеприкорн ! В по-ниските им каласове има доста други филми които биха ти предложили по-добро качество за по-добри пари :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

??

Мнение от Ray-Ban »

да аз са6то имам една даива наследство и ми е наи -здравата макара колко години ве4че..)) но мисля че даива изостанаха малко в качеството след като раздадоха лиcензите си на кои ли не....докато шимано разчитат на старите си производители.)ами мисля да си купя фидер и това ше е вси4ко от което имам нуйда ))) благодаря на вси4ки колеги вклучили се и успех :Д
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: ??

Мнение от barutchiata © »

Ray-Ban написа:да аз са6то имам една даива наследство и ми е наи -здравата макара колко години ве4че..)) но мисля че даива изостанаха малко в качеството след като раздадоха лиcензите си на кои ли не....докато шимано разчитат на старите си производители.)ами мисля да си купя фидер и това ше е вси4ко от което имам нуйда ))) благодаря на вси4ки колеги вклучили се и успех :Д

Бате искам само да те замоля да не пишеш с тези 4-ки и 6-ци.Не ми се ще да те трия още от първите постове. :wink:
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

?

Мнение от Ray-Ban »

аз си помислих Че ше напишеш нещо по темата а ти... :Д извиняваи но нямам кирилиcа и ми е трудно да пиша но ше потарся наЧин ...мерcи :Д
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”