Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

кое е по-доброто??
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
кое е по-доброто??
Шимано или Даива ?? сигорен са мче много хорасе питат този вапрос ...какво да купя?? вие колеги какво мислите по темата ?? аз ли4но сам фен на шимано ) но когато бях начинае6 са6то и ранните ми години в занаята харесвах даива )) сега е ва6 ред да споделяте мнения и опит))) благодаря и успех на вси4ки и в избора и риболова))))
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
И Дайва и Шимано са перфектни макари ! Имам и от двете фирми и като че ли Дайвата е полвин стъпка пред Шимано . Тъй ако може едно съветче - не си купувай от ниските класове нито Дайва , нито Шимано ! Ако решиш да си взимаш нещо от тях то за Шимано тръгваш от Страдик а за Дайва от Тиера или Кеприкорн ! В по-ниските им каласове има доста други филми които биха ти предложили по-добро качество за по-добри пари 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
??
да аз са6то имам една даива наследство и ми е наи -здравата макара колко години ве4че..)) но мисля че даива изостанаха малко в качеството след като раздадоха лиcензите си на кои ли не....докато шимано разчитат на старите си производители.)ами мисля да си купя фидер и това ше е вси4ко от което имам нуйда ))) благодаря на вси4ки колеги вклучили се и успех :Д
- barutchiata ©
- Администратор
Re: ??
Ray-Ban написа:да аз са6то имам една даива наследство и ми е наи -здравата макара колко години ве4че..)) но мисля че даива изостанаха малко в качеството след като раздадоха лиcензите си на кои ли не....докато шимано разчитат на старите си производители.)ами мисля да си купя фидер и това ше е вси4ко от което имам нуйда ))) благодаря на вси4ки колеги вклучили се и успех :Д
Бате искам само да те замоля да не пишеш с тези 4-ки и 6-ци.Не ми се ще да те трия още от първите постове.