Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПАК...И ОТНОВО
- Николай Неделков
- учете се от него
ПАК...И ОТНОВО
ПАК на понтоните на Лобош И ОТНОВО за костур
След като вчера Ivak-a ми каза че вече на понтоните трябва да се търси мирната риба , защото костура намалял, не останах много доволен, защото както казва Troli - костурската краста е голяма работа
Та въпреки всичко реших да ходя за костур и не взех нищо за стръв , освен рибки уловени от самия водоем. Та отидох в 7:00, до 9:00 ни вопъл ни стон
Намрих една кутийка бял червей на понтона и реших да пробвам, защото наистина вреше от баби , перки и огромен уклей, но нъцки, неще и белия
точно бях решил да събирам и да тръгвам за р.Струма към Земен и по случайност хвърлих на едно място и като започна скубането от към 10:00 та до 15:00 , рибата се въртеше точно на 2 места и на двете в диаметър не по-голям от 1 метър, ако изместиш малко , хващаш един голям...
А между костураците имаше и една малка гад бибанска

а целия улов е това:

общо 63 броя и 4.500 кг , е не е като оня излет с Ивака дето 2-мата хванахме 25кила , ама и това си е нещо
А на връщане минах през село за 1 касетка ябълки и 10л вино - е това е то- СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ
П.С. интересува ме, бибана може ли да се яде или е като слънчака - за изтребване

А между костураците имаше и една малка гад бибанска
а целия улов е това:
общо 63 броя и 4.500 кг , е не е като оня излет с Ивака дето 2-мата хванахме 25кила , ама и това си е нещо

А на връщане минах през село за 1 касетка ябълки и 10л вино - е това е то- СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ

П.С. интересува ме, бибана може ли да се яде или е като слънчака - за изтребване
Последно промяна от Николай Неделков на Вто Ное 06, 2007 9:18 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: