язовир Батак

Модератор: Кърцата

Аватар
shadow
новобранец
новобранец

язовир Батак

Мнение от shadow »

Здравейте колеги.Значи очертава се да ходим на кратка почивка на Циговчарк.И по точно в местноста около стената на язовир Батак.И така помежду почивката ще хвърлим по две три въдици с колегата, да си пробваме късмета.Рових се доста из темите но не можах да намеря актуална информация за този язовир.ако някой има някакво инфо,как е положението там ще сам му много благодарен>Благодаря ви предварително.И извинявайте ако не съм писал на точното място!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

миналата седмица в сряда минах покрай Батак по път за Пещера , от тая страна на язовира нямаше нито един човек :( прави си изводите :? Но пък на стената може да имаш слука :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Извинявай,че не мога да ти дам актуален отговор но на Батак не съм ходил много отдавна но вземи драсни някой ред като се прибереш,че виж то дошло времето за 3-та национална среща,нали там се каним да се съберем на зимен риболов :idea:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:?: :?: :?: :?:

Поразпитах моите хора за Батак, инфо няма. Предполагам, че по това време би трябвало да върви костура на рибе от лодка. Ако нямате лодка, щом ще бъдете на Цигов чарк, може да пробвате на "дупките" след контрастената.
Успех!
Аватар
Shiko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Shiko »

Едни приятели бяха там по работа и междувременно са хварлили по вадица на язовира и казаха,че положението не много цветно там цял ден три кустурчета.Дано ти имаш по добри успехи от тях!
Аватар
Sasho 93
новобранец
новобранец

Мнение от Sasho 93 »

Ами аз бях там в началото на септември за 10 дена. Не съм доволен костур колкото искаш на рибка и на блесна ,червеноперка излиза ама рядко на бял червей, само се радвам ,че изкарах 220гр червеноперка :lol: :lol: но за шаран да не говорим положението е :cry: :cry: :cry:
наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”