Кълве ли около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Кълве ли около Пловдив

Мнение от MAESTROTO »

Здравейте,колеги!Утре смятам да закривам риболовния сезон за шаран и каракуда.В Пловдив съм и мисля да ходя на Конуш,ако не вали дъжд.Бихте ли ми казали дали кълват рибите или вече са се зазимили?
Кефа цена няма!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами доколкото се сещам Конуш е Хасковско.Щом си в Пловдив,иди на Пролом-до Баня,Карловско.На 60км е от Пловдив,3лв такса и 3лв на кг шаран.Амура е 4лв.Има обаче много закачки,та внимавай.Миналата неделя оставих 2 дюзена там,но са се навъдили едни прасета,нямат вадене.През целия ден-12удара на дъно.Наслука.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега Конуш е на 30км от Пловдив и язовирчето за което питаш е часно .Държи го Данчо ,брадата' ,таксата е 10лв и каквото си хванеш не се плаща.Има много едър шаран но и много дребен ,затова че пробвай на стара царевица да не пипа дребното.Само че да знаеш че рибата не става за ядене,всичката обратна вода на селото влиза вътре и рибата мерише.Търсия близо до шаварите ,може и на перо .На слука.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Колеги ,благодаря за информацията.То и времето е лошо и се отказах от Конуш/до Избегли/.ще пътувам към Стара загора и ако времето се оправи,може там да отида някъде.За там ако се сещате за някое място,където кълве,ще съм ви благодарен за инфото.
Предната неделя бях за няколко часа на яз.Копринка.Хванах две едри каракуди и 6 червеноперки/всъщност те са морунаж,но местните им казват червеноперки/.Изглежда това ще ми е последно за тази година.Пожелавам ви,наслука !
Кефа цена няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”