Слаковци 11.11.2007

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Слаковци 11.11.2007

Мнение от saksi »

Вчера с Кърцата бяхме на Слаковци.От мен една снимка(другите нещо не са излезли),а от него писането....той по я владее тая наука.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191554
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Хубави пъстърви,ама нещо много стара е датата :?: Вчера бях по Пернишко и си имаше малко сняг,а на снимката нещо ми се губи.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Не че се оправдавам,ама да обясня.Винаги като се изкарат батериите от апарата,датата трябва да се настройва наново.А снега се стопи.

И съм малко обиден от това недоверие :evil:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

MITKO70 написа:Хубави пъстърви,ама нещо много стара е датата :?: Вчера бях по Пернишко и си имаше малко сняг,а на снимката нещо ми се губи.
:!: :!: :!: :!:

Сигурен съм, че ако познаваше saksi и Кърцата нямаше да пишеш такива глупости!!! Съветвам те да се въздържаш от прибързани изявления!!!
Супер риби сте дръпнали! Кърца пиши репортажа, че съм много заинтригуван, а предполагам и повечето колеги също!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Деди, никога не пиша глупости или нецензурни неща от както съм в сайта :!: С двамата колеги не се познамаме лично/с Сакси сме контактували на ЛС/но от впечатленията който имам от сайта въобще не се съмнявам.Просто датата се набива на очи и затова попитах,нищо злонамерено.Сега вече е ясно,при някой апарати може да е така ,моя не губи датата.Даже аз му казах пръв за пъстървата че са пуснали,като питаше Сакси.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Еми...... да почвам тогава!!!!
След съботните ми изпълнения на Негован бех решил да си стоя в къщи у неделя, ама щом ми се Обади Сакси с предложението за риболов, не отказах , ЕССССтественннно.
С него си е кеф отвсякъде!!!!
Та така, у неделя в 8 се срещнахме с него на Метро и поехме. Мнооо убав път са направили за Брезник... ако го и беа почистили от снега. На един байр ловци бутаха една кола с чужденци подлъгала се да мине оттам. :wink: . Събуди ми се ловната страст... още повече , че малко по нататък спрехме за малко и тогава чух специфичния лай на куче което вижда дивеча... и една лисичка ни пресече пътя!!!
Та както и да е. Пристигнахме на Слаковци и се забихме в устието. Докато разпъвахме една група срещу нас буквално разбиваше пъстървите. Вадеха един през друг. Явно се бе завъртял пасаж. Викам сега ги поцепихме... но не би!!! НЕЩЕ.
Мятане, мятане и нищо.Ядосах се , хванах спининга и оставяики Сакси при колата, прецапах през папурите при колегите отсреща. Там явно нещата се бяха поуспокоили и те си седяха и се взираха във въдиците. Попитах ги на какво ловят , но не бяха от словоохотливите и затова се позиционирах в една съседна просека и взех да замятам. Сменях блесни, воблери... ама нъцки!!!
Забелязах обаче , че колегите ловяха на булдо. След малко те се изнесоха, явно за да не плащат , а и имаха по около 20 риби!!!
Като си тръгваха единия ми вика " Колега, ела на нашето място"
Побързах да го сторя, а и окуражен от моментната откровеност го поразпитах. Каза ми че сутринта е кълвало на Всичко, и на булдо и на БЛЕСНА. Монтирах едно булдо, заметнах и взех да прочесвам наоколо със спининга. ама нищо и на двете. Имаше едни големи вълни и булдото дори не го виждах къде е . По едно време върха трепна и аз , хвърляйки спининга, грабнах мача и засякох. Опа Първата!!!
Скоро и Сакси дойде при мен и заметна едно булдо и една плувка.
Та той всичките си риби ги хвана на плувка, на булдото му имаше само един удар , но не можа да се закачи
А аз само на булдо. Въпреки непрестанните ми опити на спиниг :cry: На воблер имах само един удар , вследствие на които извадих ръждясала пружинка с 5 куки :cry:
Много тегав риболов. Рибите почукват на булдото , или плувката и си играят със стръвта и си требат нерви да не засечеш предварително.
По едно време единия от сутрешните колеги се върна, по некакъв черен път от Брезник , излизащ направо на устието. (Страшни са тва перничани да измислят хватки за да не платят :wink: ) Та той каза че сутринта е извадил 30 риби. Е , резултата му следобед бе 0. Такъв бе и на всички колеги наоколо. Май само ние извадихме по некоя риба :oops: .
По едно време видяхме проиграване до отсрешния бряг. Засилихме се и заметнахме през целия гьол. Булдата цопнаха на два метра едно от друго. На Сакси му клъвна веднага и взе да се будалка със стръвта :cry: . Вперихме погледи в булдото да видим какво ще стане. Но на него не му издържаха нервите и засече. В този момент потърсих с поглед моето и не го видях. Засякох и усетих съпротивата на закачената риба. Голем кеф е да вадиш борбена риба от дистанция с фини такъми. Повода ми бе 0,10.
Сакси опита да заметне пак там , но от усилието, кордата му не издържа и скъса. Аз веднага заметнах и веднага последва удар. Извадих и тази, докато Сакси ремонтираше.
Но това беше. Колегите се скупчиха наоколо и взеха да замятат (безрезултатно). Даже един запали колата и с мръсна газ, а и доста буксуване обиколи чак през стената и отиде отреща, за да замята срещу нас :evil: . Рибата естественно се уплаши от тази масирана атака и се покри. Къде... пред нас. Сакси извади една пъстърва на плувката заметната току в краката ни, за ужас на джаскащите до отсрещния бряг :wink: . Тая риба се оказа и последна. Духна насрещен вятър и рибата изчезна. Повисяхме още около час, но... рибата си беше била шута.
Събрахме направихме малко снимки
Изображение
и се насочихме към стената. Там имаше няколко колеги, хранещи яко, но рибата само играеше без да взима и затова след малко си тръгнахме.
Та общо взето това е. Има некоя и друга останала риба, ама трябва да се намери. В събота е било касапница. За по един , два часа (кой колкото може да издържи на студа), са се ловели по 20-30 риби.
Но рибата вече се е пръснала , а и е по-рядка.
Все пак наслука на всеки който реши да се пробва!!!
Аз съм доволен от излета и така щеше и да е дори да бяхме капо. Просто със Сакси лафа си върви непрекъснато и така и не разбрах как мина деня!!!
Ае бягайте към Слаковци!!! :wink: :wink: :wink:

П.С. Черната риба на снимката е сивен. Аз лично го разбрах чак в къщи, като я разгледах добре :oops: :oops:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Браво на момчетата ! :wink:

Абе майстори сте си и това си е !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”