Danube River-13.11.07 Ruse

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Danube River-13.11.07 Ruse

Мнение от Pedro »

От 9.11.07 не бях ходил поради лошото време и ...някакъв пресантиман, че не му е баш сега времето в дъжда.
3 дни следях как се движат облаците през разни метеорологични сателити и 13-ти се очертаваше да е ясен хубав ден..около Българийката ни помен от процеси които да скапят погодата..Е вятъра не предвидих (и по-добре) - беше много силен и правеше големи вълни..започна да се засилва след 09:00 часа...и по едно време яката брулеше..
Към 08:20 вече бях натопил 2-те пръчки на дъно и мислех с третата да маам със силикон, но не ставаше - много вълна..голяма вълна - пробвах все пак ама пълна скръб.
Преди да я метна на дъно, викам да си наскубя попчета за резерва -знае ли човек ..ако му свършат рибетата ??
Ловил съм много попчета ама такова душманско потапяне на плувката не съм виждал, а тя не е от малките...Викам си тука става нещо, ха дано и едрата риба се е настървила
За 10-на минути, 10-на попчета и то много добри и спрях спокоен,че стръвта ще ми стигне...
Е, в крайна сметка ми удари добра сулка.И толкова.Дунав не бута като язовир..
1-2 риби или никак, и айде марш в къщи...
На снимката се вижда в какво хоризонтално положение ми е шнура за звънчето -хем е доста тежичък...а звънеца се клатеше като на коча - вятър като за световно...едва към 16-16:30 взе да стихва.
Имаше мераклии и за калъч, ама нищо и се отказаха..
А, и още нещо - раци ли ..попчета ли..ама скапваха рибетата ужасно - изтърбушени,наръфани без глави и опашки...грозна гледка...такова чудо до 9 ноември не съм патил...
И това след обяд - може би това е причината да не ми удари друга бяла...само си мислиш, че имаш стръв на дъното...

Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Браво, Педро! :smt038 :D Хубава бяла си ударил! Дано позадържи така времето и още малко поутихне вятъра, та да се порадваме на хубав есенен риболов. От мен пожелания за успешна риболовна седмица. :D На кука!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

sestrata,
Тенк Ю ! Да ви се връща - на всичките.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе не знам какво и става на рибата в Дунав , но при такива вълни я смлях на няколко пъти :roll:

Иначе бравос за бялата, и мен ми е мерак ама ми бягат напоследък :oops:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ivak написа:Иначе бравос за бялата, и мен ми е мерак ама ми бягат напоследък :oops:
Минал си по реда, затова. :wink: Колко крокодила още искаш да хващаш? :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”