Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Холандски червеи
Модератор: Paublo_Eskobar
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Холандски червеи
Здравеите ,миналата седмица си купих 3 дози холандски червеи но понеже нямаше никаква риба и червея ми остана че да ви питам как мога да го сахраня за по далго
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
Некой може ли да ми обясни какви са тия Холандски червей? Понеже живея в холандия а не съм чувал за подобни.
Купувал съм си отука червей внос от канада /Canadian Nightcrawlers/ - дебели колкото показалец на ръка и то на добра цена - 5 евро за дузина парцала. Какви са тия холандските, да не са от тия дето кървят като ги боцнеш?
Купувал съм си отука червей внос от канада /Canadian Nightcrawlers/ - дебели колкото показалец на ръка и то на добра цена - 5 евро за дузина парцала. Какви са тия холандските, да не са от тия дето кървят като ги боцнеш?

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- вече хвърля и на тежко
Колега Smokey, отговарям ти аз, въпреки че съм новобранец и не ги разбирам много нещата свързани с морския риболов, но понеже ти се възхищавам ще се опитам да ти помогна : http://forum.nariba.com/viewtopic10282.html Има и снимка на холандския червей. Може би ще ти е по-лесно да се ориентираш.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Това ,за четворката кебапчета не го разбрах много добре.Като има морски червеи,останалите видове за бирата ли ще ги ползваш,или за "парлама" пред другите колеги?Не ги отричам - препоръчвам обаче всеки да си взима 4ка кебапчета:
от всяка стръв да си има - и морски и холански и маринован и торен.

Хеле,оня "холандеца" е егати кръвожадника....

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- чуруликпенчо
- сериозен играч
След 8 хванати заргана ,надали е останало нещо за осоляване от нещастния "холандец" ,ама що да не се опита.......най лесния начин - зада не се изхвърлят е да се осолят и стават -
мариновани-хонлански Wink

То ,и в Турция знаят,че е невъзможно мъж да забременее,но опитите все още продължават.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
След 8 хванати заргана ,надали е останало нещо за осоляване от нещастния "холандец" ,ама що да не се опита.......чуруликпенчо написа:най лесния начин - зада не се изхвърлят е да се осолят и стават -
мариновани-хонлански Wink

То ,и в Турция знаят,че е невъзможно мъж да забременее,но опитите все още продължават.

Браво за хванатите заргани.Тук във Варна риболова им позамря.
- Local
- учете се от него
чуруликпенчо написа:чуруликпенчо написа:След 8 хванати заргана ,надали е останало нещо за осоляване от нещастния "холандец" ,ама що да не се опита.......най лесния начин - зада не се изхвърлят е да се осолят и стават -
мариновани-хонлански Wink![]()
![]()
![]()
То ,и в Турция знаят,че е невъзможно мъж да забременее,но опитите все още продължават.![]()
![]()
![]()
![]()
Браво за хванатите заргани.Тук във Варна риболова им позамря.

Е тук на юг не може да се каже същото , има ги още гадините , дано даде време и преди Kоледа да половя малко , да зарадвам и домашните , че тука квото донеса се унищожава от съквартирантките , като малки котенца ядат

Ся Чурулик да то обясня как се действа с "Летящия холандец" , взимаш щукарска проволка и един голям вирбел , подостряш го , настъпваш червей да не мърда , забиваш му карабината в опашката , насъскваш го , хвърляш във водата , отваряш скобата , той тръгва , догонва зизи , хваща го и му чупи врата и ...... така докато не се затъпят зъбите на червея

Клавиатура риба не лови!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз тъкмо пък си бях приготвил бухалката ,да ги бия по главите преди да ги закачам на куките.
Ми те изпохапаха рибите в морето, и сега рибата бяга като ги види.
А ти,внимавай с "котенцата" и по-честичко им подавай "сомчето с двете гушки" вместо да ги храниш със зизита.
П.П. От известно време се каня да сложа в една кутийка по един холандски,морски,бял,торен и градински.Интересно ми е кой кого ще изяде .
Нещо като гладиаторска битка.

А ти,внимавай с "котенцата" и по-честичко им подавай "сомчето с двете гушки" вместо да ги храниш със зизита.

П.П. От известно време се каня да сложа в една кутийка по един холандски,морски,бял,торен и градински.Интересно ми е кой кого ще изяде .

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от Краси 7650 на Чет Ное 15, 2007 8:42 pm, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Local
- учете се от него
В една от пратките имаше един към 40см.... по погрешка попаднал при малките размери , които са за нас... мога него да ти пратя за пробатачуруликпенчо написа:П.П. От известно време се каня да сложа в една кутийка по един холандски,морски,бял,торен и градински.Интересно ми е кой кого ще изяде .![]()
![]()
![]()
Нещо като гладиаторска битка.
![]()

ПС : позволените ли са анаболи и стимуланти в битката?

Клавиатура риба не лови!!!