Холандски червеи

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Холандски червеи

Мнение от FiSheRMaN_ »

Здравеите ,миналата седмица си купих 3 дози холандски червеи но понеже нямаше никаква риба и червея ми остана че да ви питам как мога да го сахраня за по далго
Благодаря предварително !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Както си е в торфа , отвори му капака и го остави в хладилника , поне 6-7 дни ще трае. Няма страшно няма да избягат :wink: Вече една седмица ми стоят на терасата и тая неделя ще ида с тях за риба :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Некой може ли да ми обясни какви са тия Холандски червей? Понеже живея в холандия а не съм чувал за подобни.

Купувал съм си отука червей внос от канада /Canadian Nightcrawlers/ - дебели колкото показалец на ръка и то на добра цена - 5 евро за дузина парцала. Какви са тия холандските, да не са от тия дето кървят като ги боцнеш?
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

Колега Smokey, отговарям ти аз, въпреки че съм новобранец и не ги разбирам много нещата свързани с морския риболов, но понеже ти се възхищавам ще се опитам да ти помогна : http://forum.nariba.com/viewtopic10282.html Има и снимка на холандския червей. Може би ще ти е по-лесно да се ориентираш.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не ги отричам - препоръчвам обаче всеки да си взима 4ка кебапчета:
от всяка стръв да си има - и морски и холански и маринован и торен.
Това ,за четворката кебапчета не го разбрах много добре.Като има морски червеи,останалите видове за бирата ли ще ги ползваш,или за "парлама" пред другите колеги? :roll: :roll: :D :D :D
Хеле,оня "холандеца" е егати кръвожадника.... :shock: :shock: Все гледа гадно , и се опитва да ухапе.... гада му с гад мръсна. :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

бях много скептично настроен към холандеца но.. вече го уважавам вчера хванах 34 заргана с 1 доза,по едрите червеи ги късах на две ,три парченца,имаше един змей дето хвана 8 и накрая го изхвърлих
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

най лесния начин - зада не се изхвърлят е да се осолят и стават -
мариновани-хонлански :wink:
Красимир от Балчик
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

мариновани-хонлански Wink
След 8 хванати заргана ,надали е останало нещо за осоляване от нещастния "холандец" ,ама що да не се опита....... :roll: :roll: :roll:

То ,и в Турция знаят,че е невъзможно мъж да забременее,но опитите все още продължават. :D :D :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо написа:
След 8 хванати заргана ,надали е останало нещо за осоляване от нещастния "холандец" ,ама що да не се опита....... :roll: :roll: :roll:

То ,и в Турция знаят,че е невъзможно мъж да забременее,но опитите все още продължават. :D :D :D :D :D

Браво за хванатите заргани.Тук във Варна риболова им позамря.
Аватар
emcho0o
новобранец
новобранец

Мнение от emcho0o »

Аз пък съм много доволен от този холандски червей.....скоро земах за пръв път уж да го пробвам...със една доза успях да уловя 22 илариии и останах много доволен от него.За напред само от него ще взимам :)
Гладни и мокри...но не и без риба :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

чуруликпенчо написа:
чуруликпенчо написа:

Браво за хванатите заргани.Тук във Варна риболова им позамря.
:D :D :D

Е тук на юг не може да се каже същото , има ги още гадините , дано даде време и преди Kоледа да половя малко , да зарадвам и домашните , че тука квото донеса се унищожава от съквартирантките , като малки котенца ядат :D :D :D :D

Ся Чурулик да то обясня как се действа с "Летящия холандец" , взимаш щукарска проволка и един голям вирбел , подостряш го , настъпваш червей да не мърда , забиваш му карабината в опашката , насъскваш го , хвърляш във водата , отваряш скобата , той тръгва , догонва зизи , хваща го и му чупи врата и ...... така докато не се затъпят зъбите на червея :wink: :D :D :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Аз тъкмо пък си бях приготвил бухалката ,да ги бия по главите преди да ги закачам на куките. :D :D :D :D :D Ми те изпохапаха рибите в морето, и сега рибата бяга като ги види. :D :D :D :D

А ти,внимавай с "котенцата" и по-честичко им подавай "сомчето с двете гушки" вместо да ги храниш със зизита. :wink: :wink:

П.П. От известно време се каня да сложа в една кутийка по един холандски,морски,бял,торен и градински.Интересно ми е кой кого ще изяде . :roll: :roll: :roll: :roll: Нещо като гладиаторска битка. :shock: :shock:
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

:wink:
Последно промяна от Краси 7650 на Чет Ное 15, 2007 8:42 pm, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

Краси 7650 написа:Другата седмица по това време съм в Атина - давайте гадините на сам :wink:
Красимир от Балчик
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

чуруликпенчо написа:П.П. От известно време се каня да сложа в една кутийка по един холандски,морски,бял,торен и градински.Интересно ми е кой кого ще изяде . :roll: :roll: :roll: :roll: Нещо като гладиаторска битка. :shock: :shock:
В една от пратките имаше един към 40см.... по погрешка попаднал при малките размери , които са за нас... мога него да ти пратя за пробата :D :D :D :D

ПС : позволените ли са анаболи и стимуланти в битката? :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”