с.Алино

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

с.Алино

Мнение от Иван Григоров »

Някой скоро ходил ли е на язовира над с.Алино? Малко инфо за там моля? Там ходих веднъж преди много време и останах доволен от улова.
Е платено е ама си заслужаваше.Същият ден на Искъра нямаше къде да хвърлиш и за това отидох на Алино,трудно го намерих ама с питане стават какви ли не неща :lol:
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
pbalinov
новобранец
новобранец

Мнение от pbalinov »

Здрасти, аз ходих там преди 2-3 седмици и не хванах нищо. Имам си любимо място за бабушка, но този път нямах успех. Там не е зарибявано сигурно от години. Видях че разрушават някакви временни постройки и питах за какво става дума. Отговориха ми, че се махат от там. Колко е истина - не знам.
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

За кръчмето ли става на въпрос(на входа дето е)?
Значи и там изловиха рибата?
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
pbalinov
новобранец
новобранец

Мнение от pbalinov »

Ами, една дървена барака имаше на входа. Не съм обърнал внимание каква е.

За рибата не бих казал - има доста бабушки, кефал също. Септември като ходих до мен бяха хванали шаран към кило и нещо на дъно. Но, аз така или иначе за шаран не ходя там :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”