с.Пожарево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

с.Пожарево

Мнение от Иван Григоров »

Колеги от Хераковският(боклука) са извадили рибата и са я пуснали на Пожарево.Аз ходих на 03.11.2007 улов-3 шарана 3, 2.5 и 1.250.Бях с колеги единият нищо не хвана а другият 1 - 1.5. А беше студено и то бая.
Плаща се на пръчка по 5 лв.Улова не :D
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не знам омръзна ми да чета за богат улов на платени водоеми от хора с по едно мнение. Рекламата е хубаво нещо но поднесена по добър начин. Значи имате си водоем откривате този форум регистрирате се и рекламирате. Перфектно нали, ако се разровим из форума има много такива. Та призивът ми е към колегите не вярваите на такива. Нямам нищо против новорегистрираните, но да се регистрираш и да хвалиш някои платен водоем не ми звучи нерекламно.
пламен
новобранец
новобранец

Мнение от пламен »

Колега .стига стези реклами на платени гюлове.На пожарево ходих преди 4 дни и бях сам и фанах 3 дребосака .Така че инфото е грешхо.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Не прибъзвате ли с заключенията?.Аз имам същата информация.Само една критика към колегата Григоров,защо чак сега пише :roll: .
Днес сигурно ,ще ходя и ще пиша като се върна.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Днес не успях да ида.Живот и здраве ..... утре,ако не е много кофти времето.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

На Пожарево дори и с бат Бойко не можеш да хванеш :?
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

За да не пиша в неуспешни :wink: ,ще пиша тук.
Днес с един колега от 11 до 16 ч. три пъстърви.По точно ,колегата ги хвана.Аз изпуснах две .Това е.
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

nasco2 написа:Не знам омръзна ми да чета за богат улов на платени водоеми от хора с по едно мнение. Рекламата е хубаво нещо но поднесена по добър начин. Значи имате си водоем откривате този форум регистрирате се и рекламирате. Перфектно нали, ако се разровим из форума има много такива. Та призивът ми е към колегите не вярваите на такива. Нямам нищо против новорегистрираните, но да се регистрираш и да хвалиш някои платен водоем не ми звучи нерекламно.
Само информирам не правя реклама.А аз на този гьол за втори път ходя,като първият беше преди 2 години.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

и аз като цяло съм доволен от Пожарево за около 15 изледа там последния ми беше не успешен ,бяхме заедно с колегата сакси .Иначе си го увабюжавам рибарника само момчето дето събира парите не дразни и ше го въртим скоро време
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”