Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

PowerPro VS Sufix
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
PowerPro VS Sufix
Искам да питам знаещите и пробвалите за предпочитанията им относно тези плетени влакна за спининг. Ментета предполагам са и трите, че са в диапазона +/- 20лв. Та какви са ви наблюденията? Прилагам малко снимки за ориентация:

това май е различно от другите ментета, че е само 100метра и има знамето на ЕС
или

разноцветно влакно
или

електриково зелено влакно

това май е различно от другите ментета, че е само 100метра и има знамето на ЕС

или

разноцветно влакно
или

електриково зелено влакно
daniel_g,
То много е писано за Power Pro дето се купува тука директно за около 20-на лева.
Ама щом питаш...Аз имам 0.20 и 0.25 - разкошно влакно е .Много съм доволен. Три месеца маах със спининга с 0.20 - никакви проблеми.А 0.25 го ползвам за дъно.Яка работа- като зацепя в камъните - навиване на ръката над китката върху дреха някаква - и яко теглене..иначе няма късане... и двете..Събирал съм очите на по-стари, а и на по-млади рибари дето незнаят за съществуването на плетеняк ,когато закача и трябва да се къса...не могат повярва колко е здраво.
Седи хлъзгаво - като тефлонизирано ( що тефлон ми е минал през ръцете представа си нямаш - всякакъв вид.).Само дето леко избеля - ама това не е проблем.На възел държи супер..
Никога няма да погледна монофил-никога вече.
А... и още нещо - когато се усуче се разплита лесно - поне при мене е така.Същото не мога да кажа за монофила.
Моето е това:

-------------------------------------
Sufix - кръсти се и бягай далече от него.Говоря по аналогия с един монофил дето си взех на Sufix -0.20, 025, 030 - ГОЛА ВОДА.Една фирма щом може да пуска боклуци, не ми я хвали.
То много е писано за Power Pro дето се купува тука директно за около 20-на лева.
Ама щом питаш...Аз имам 0.20 и 0.25 - разкошно влакно е .Много съм доволен. Три месеца маах със спининга с 0.20 - никакви проблеми.А 0.25 го ползвам за дъно.Яка работа- като зацепя в камъните - навиване на ръката над китката върху дреха някаква - и яко теглене..иначе няма късане... и двете..Събирал съм очите на по-стари, а и на по-млади рибари дето незнаят за съществуването на плетеняк ,когато закача и трябва да се къса...не могат повярва колко е здраво.
Седи хлъзгаво - като тефлонизирано ( що тефлон ми е минал през ръцете представа си нямаш - всякакъв вид.).Само дето леко избеля - ама това не е проблем.На възел държи супер..
Никога няма да погледна монофил-никога вече.
А... и още нещо - когато се усуче се разплита лесно - поне при мене е така.Същото не мога да кажа за монофила.
Моето е това:
-------------------------------------
Sufix - кръсти се и бягай далече от него.Говоря по аналогия с един монофил дето си взех на Sufix -0.20, 025, 030 - ГОЛА ВОДА.Една фирма щом може да пуска боклуци, не ми я хвали.
Последно промяна от Pedro на Нед Ное 18, 2007 9:45 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър