ТОВА ЛИ Е РАЯТ
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ТОВА ЛИ Е РАЯТ
YES...YES...YES

ОТПУСНИ СЕ И ГЛЕДАЙ...НЕ КОМЕНТИРАЙ...САМО ГЛЕДАЙ...И ДА ЗАТВОРИШ ОЧИ...ПАК ЩЕ ТИ Е ХУБАВО СЛЕД ТАКАВА ГЛЕДКА...

ОТПУСНИ СЕ И ГЛЕДАЙ...НЕ КОМЕНТИРАЙ...САМО ГЛЕДАЙ...И ДА ЗАТВОРИШ ОЧИ...ПАК ЩЕ ТИ Е ХУБАВО СЛЕД ТАКАВА ГЛЕДКА...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ДОКТОРЕ, защо 3 пъти, ве , батка се една снимка...аааа...защото той има нова стойка за пръчките ...дявола и се кефи сега ....ами тъй зарганка ловил ли си...и русалки да ти се извиват отдолу...

ако имаш намерение да хващаш от варненската риба...понеже е много кът в момента ...изпращам наблюдател-дневален да я вика и да каже като дойде...само да не изстине .....
от дългото дежурство

ако имаш намерение да хващаш от варненската риба...понеже е много кът в момента ...изпращам наблюдател-дневален да я вика и да каже като дойде...само да не изстине .....

Последно промяна от durumov на Чет Май 19, 2005 5:44 pm, променено общо 2 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Бре, ква щуротия станала!
Чак сега виждам че съобщението е пратено три пъти.
Не знам защо. Пратих го от компютъра в кабинета ми в болницата, трябва нещо да се е включил на автопилот
Не виждам как да ги изтрия двете. Няма изглежда такава опция.
Батмилене мерси за инфото!
Урумов! Стига си ме отчайвал че няма риба във Варна.
И миналото лято преди да дойда ревяха че морето е празно, пък като дойдох за четири дена напълних фризера
Днес получих и втората макара- Шимано ексейдж 4000. Реших да я взема със заден аванс защото много ми хареса този двоен аванс на 2500-то. Страшно готина идея е, много удобно нещо. Сега съм напълно екипиран за морето. Два шекспира ганза пауър мач по 4,50 с две макари шимано ексейдж и триножник.
Американците не бяха толкова добре екипирани като нападнаха Ирак
Урумов, много готини калканюши показваш! По ми харесват от русалката дори.
А тя работата с русалката е ясна - хвана нехвана риба, на нея сафрида и не мърда
Сега сериозно, има ли някъкъв шанс за калкан като дойда. Аз тук в ингилизко им скъсвам "аналните перки" на дъно със живо рибе по време на отлива.
Чак сега виждам че съобщението е пратено три пъти.
Не знам защо. Пратих го от компютъра в кабинета ми в болницата, трябва нещо да се е включил на автопилот

Не виждам как да ги изтрия двете. Няма изглежда такава опция.
Батмилене мерси за инфото!
Урумов! Стига си ме отчайвал че няма риба във Варна.
И миналото лято преди да дойда ревяха че морето е празно, пък като дойдох за четири дена напълних фризера

Днес получих и втората макара- Шимано ексейдж 4000. Реших да я взема със заден аванс защото много ми хареса този двоен аванс на 2500-то. Страшно готина идея е, много удобно нещо. Сега съм напълно екипиран за морето. Два шекспира ганза пауър мач по 4,50 с две макари шимано ексейдж и триножник.
Американците не бяха толкова добре екипирани като нападнаха Ирак

Урумов, много готини калканюши показваш! По ми харесват от русалката дори.
А тя работата с русалката е ясна - хвана нехвана риба, на нея сафрида и не мърда

Сега сериозно, има ли някъкъв шанс за калкан като дойда. Аз тук в ингилизко им скъсвам "аналните перки" на дъно със живо рибе по време на отлива.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...забраненички са малко...калканите сега май - хареса ли ти фреската - отлично фотографско попадение - правено с tvkamerata на водолазното у-ще...аз на дъно рядко стоя...а и тия тигани искат яки пръти с акции 100-200 и голямо висене...предпочитам елегантни каки с акции 10/20-30/40, .....ограничи се с иларията все пак...нямaм намерение да те отчайвам...ти си такъв спец, че дори и да няма 1 риба във Варна...само при вида на такъмите ти...всички пасажи на бат'Милен ще му избягат от Бургаския залив и ще дойдат при теб...т.е. и при мен/нас...схващаш ли ми коварния план ааааа.... 

Ееееехххх МЕЧТИиииии,то мераклийте са побече от китайците!!!
Аз не завиждам ДУРУМЕ,нека всеки който има късмет да получи заслуженото.Купих нови чепарета,подредих и преброих воблерите и блесните общо 96 броя.Повтарям 96 броя блесни и воблери за новия сезон,направих снимки за спомен и точно в този момент "гъркинята"/не че е гъркиня,характера и е такъв/
влезе в кухнята и се хвана за главата при вида на това"богатство"...
и като почнаха едни въпроси...
Обеснявай после за каква брагородна кауза си събрал всичко това...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ти май няма да ходиш на риболов с тия джаджи...гердани ли ще си правиш...да не стане така да те накара да си легнеш тях...
...много ши ти бучи и ши ти ооооооообива...приятел, ама радвай им се кат на малки деца-внученца...ако тръгне рибата към нас с Доктора...туй ши'ти остане...ний няма да я пуснем обратно 

- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Най - сетне добра новина!!!! Рибата щяла да идва към Варненско . Айде откога ги чакаме........ няма само да подсмърчаме на успехите на Бат Милен.
Бат Милене ти по - добре и от мен знаеш че хората нямащи отношение към риболова трудно могат да оценят "богатството"! Така че споко - те рибките да се хващат пък останалото ще се нареди......

Бат Милене ти по - добре и от мен знаеш че хората нямащи отношение към риболова трудно могат да оценят "богатството"! Така че споко - те рибките да се хващат пък останалото ще се нареди......

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ей обади се и ти...кво направихте в тва шарково ли беше...аз викам да започнем още от сега да викаме на рибата кът кът кът...иначе знаеш ли я качи на север я не качи...ако имате там агитката идея за евентуален сафрид...то тогава иларията се скатава май...дай на ЛС нишан за място и да се съберем а...