Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Какво и къде около Варна?
Модератори: emo vasilev, alekst
Какво и къде около Варна?
Колеги,рядко мога да отида на риба, но следя форума. Сега какво излиза. Отдавна не сте споделяли. Силно се надявам тези дни да имам възможност, та да зная за какво и как да се подготвя.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Какво и каде около Варна
Огромни попчета и не толкова огромни калкани,поне във Варна,но можеш да се разходиш до Дружда,Златните и тук-таме по-на север,както и на Камчия на плажа,на Шкорпиловци,на Обзор,Бяла.На Цонево на язовира излизали добри бели риби на силикон и на дъно,както и костур,за платиките не съм чул.Ако имаш билет-на Шабла за щука.Това е от мен. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Другата седмица в събота,или неделя се надявам и аз да имам възможност да отида да покибича.Сега в събота ше се ходи евентуално някъде на река,ама незнам дали ше има риболов,щото имаме по-важна работа.
П.П.Калканчетата добри ли бяха?

П.П.Калканчетата добри ли бяха?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Моряка
- кандидат преподавател
Този АС случайно да е бивш водолаз и женен за докторка?soleno написа:Горе пише "Какво и каде около Варна" ... прочете ли заглавието или го удари на дъра-бъра по невнимание? Отиваш в в темата "Балчик ?" и там го питаш това същото, колега!иванко написа:Аве колеги я кажете около Балчик .........
А иначе по темата да продължа:
Сутринта в 7.00ч. беше 1 градус навън - това показваше термометърът в колата. Вчера вечерта по време на мачовете ритнах всички ангажименти до следобед и сутринта кацнах да "кибича" без такъми до един АС на калканския риболов долу на буната.
до 11.30ч. извади 2 калкана от 5 пръчки.
на 20те му волти за кая, които собственоръчно пуснах - да се намирам и аз на работа - излязоха 14 попчета, 1 по-едро черничко мъжкарче и една галя - еврейска кая, която му пуснах в жабката на Пежото, защото той заспиваше след нощната си смяна - в същата жабка сложих и GSMа му и после му позваних.![]()
След размени на пожелания "за майката"...лелята....стринката...каката и т.н. продължихме на Гюрлата със шкембе и тъмно пиво...... темата беше разбира се откъде шаран за Никулден , щото и двамата не ходим по гьолове - ама и тоз въпрос беше решен до 14.00ч. след което единия отиде да спи, а другия да прави пачката за шараните