Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Компютърен симулатор
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Компютърен симулатор
Сучайно попаднах на това докато сърфирах в мрежата
http://www.flysim.com/flysim/flysim_download.html
Доста добре направен симулатор ! Ако някой намери крак ще съм му благодарен !
Приятни забавления
Приятни забавления
Re: Компютърен симулатор
Колега вече 4-ти ден тьрся крак , хак , сериал ньмбар за това бижу и няма никаде , ама като казвам никаде значи почти 99% от вьзможните места са проверени и пак нищо. Но продалжавамmisho_cg написа:Сучайно попаднах на това докато сърфирах в мрежата
Приятни забавления

Не е срамно да не знаеш, а да не питаш, когато не знаеш!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе да вземеме да го купиме
Абе да вземеме да го купиме тоя проклет симулатор,
доколкото разбрах струва 30$, ако 40 човека дадеме по 1 левче, после ще си го копираме диска колкото си искаме !
Ако има желаещи да ми пратят по едно ЛС и да сътвориме някаква организация

доколкото разбрах струва 30$, ако 40 човека дадеме по 1 левче, после ще си го копираме диска колкото си искаме !
Ако има желаещи да ми пратят по едно ЛС и да сътвориме някаква организация

-
- новобранец
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
здрасти
Във Фишинг-мания има потребител с ник the catfish това е синът ми Филип. Може да се свържете с него и да го питате как я е подкарал, щото я играе вкъщи. Обаче играта нещо не ме кефи по отношение на замятането на мухарката - всичко се движи много бавно, все едно че пада паяжина във водата, абе все едно гледате мухарско замятане на забавен каданс. Иначе другото и е в ред. Миналата седмица извадих една пъстърва, ама със зор, и изпуснах още една, малкия и той направи един далечен рилийз на рибата. системата е такава че като фанеш две риби примерно на една река и минаваш на друга. Тази река от първото ниво е много лесна, пъстървите се виждат под водата, само трябва да им се измахаш пред устата, което в общи линии е скъсване на нервите заради супербавното движение на шнура. Мисля, че няма да останете много очаровани, освен ако колегата Гошо Тъпото (що за ник?) не разполага с неква версия, дето шнурът пада по-бързо.
Ся да ви кажа по този повод една истинска случка с Гошо Тъпото. Преди две години отиваме в Талин, където националният отбор по футбол на България гостуваше на Естония и завършихме 0:0. На връщане така се случи, че бях в чартъра точно до Тъпев. Човекът, който беше седнал до него, решаваше кръстословица и по едно пита: абе как е спортно равенство с две букви. Ами как, отговори Тъпев, разбира се, че 0:0.
Ся да ви кажа по този повод една истинска случка с Гошо Тъпото. Преди две години отиваме в Талин, където националният отбор по футбол на България гостуваше на Естония и завършихме 0:0. На връщане така се случи, че бях в чартъра точно до Тъпев. Човекът, който беше седнал до него, решаваше кръстословица и по едно пита: абе как е спортно равенство с две букви. Ами как, отговори Тъпев, разбира се, че 0:0.