На врачанския "Дабника"

Модератор: Кърцата

Аватар
AzoriS
новобранец
новобранец

На врачанския "Дабника"

Мнение от AzoriS »

Колеги отивам на излет утре не сам ходил доста отдавна на този яз. нищо 4е сам от Враца ще ходя да тарся кустура един колега комшия ми каза че излизат не лоши ако има някои сагражданин в Форума да пи6е да ходим заедно :D :D :D
За бракониерите само ЦАРИЦИ
stoqn KRUMOV
новобранец
новобранец

Мнение от stoqn KRUMOV »

здр ти от софия ли си или от враcа че не разбрах то4но.каква друга риба има там че аз не сам xодил на този язовир.ако си от софия ако иска6 мойе да мраднем до там в неделя само че
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

.

Мнение от sandista »

Врачанския утайник на Химко Враца - не е точен 30 години. Аз лично не го харесвам. Да не говорим за многото селяни с коли надули чалга и хвърлят шишета бира из водата. Иначе таранка дал Господ ! Щука също има ( в плиткото е фрдния ръкав откъм гарата) . От около година се развъди и костура. Добре е да идеш на стената откъм града. Има и шаран на гребната база, ама много е наплашен... Чувал съм и за сомове .. ама .... Като цял не бих отишъл там. Иди на Бели извор по-добре :) УСпех и наслука най-вече.
Може ако искаш някой път да ходим заедно за риба. Аз лично предпочитам да ходя на р. Огоста :) Ако има нещо пиши ЛС :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”