Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СБИРКИ
Модератор: sapuna
- Моряка
- кандидат преподавател
СБИРКИ
Към колегите от Варна главно.Извинение към ДРУГИТЕ.!!!
Колеги аз си падам малко и нумизмат и понеже знам за такива сборове всяка седмица да Ви питам дали сте умували за такива срещи ежеседмично на определени места.Местата т.е. са определено барче ,което може да поеме 20-тина рибохващачи
или повече.Според мен на такива места се обменя мног.о инфо и е неангаже и необвързано със специална подготовка.Просто се знае,че в четвъртък примерно ,на еди кое си място ,може да отиде всеки Съфорумец и да споделяяяяяяяяяяяяяя.
И ,който много фаша
много ша черпи

Колеги аз си падам малко и нумизмат и понеже знам за такива сборове всяка седмица да Ви питам дали сте умували за такива срещи ежеседмично на определени места.Местата т.е. са определено барче ,което може да поеме 20-тина рибохващачи

- Моряка
- кандидат преподавател
Ами давайте предложения,че да не излезе,че аз уреждам някой с оборот
Идеята се продължава: На това място да се продават,заменят или подаряват
оборудване и такъми,кой по-беден рибар не би желал да се оборудва с нещо по евтинко дето на друг му е излишно.Пък де да знам дали да е барче?Може и нещо друго,пък после да се пийва някъде.Часа и деня също да се дискутира щото аз съм що годе свободен,но колегите ,които са на работа?Така ,че давайте предложения.

- barutchiata ©
- Администратор
Re: СБИРКИ
moriak1 написа:Към колегите от Варна главно.Извинение към ДРУГИТЕ.!!!
..................................................
Бате това като си от Варна не означава, че всички теми където ги пускаш трябва да са в "МОРСКИ РИБОЛОВ".Големи хора сте преценяйте коя тема къде и е мястото.