Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

От каде да си купя воблери....
Модератор: sapuna
От каде да си купя воблери....
Понеже вчера за пореден път оставих около 40 лв.( конвертирано във воблери) по закачките на Богров реших да ви помоля за инфо, каде в София мога да си купя някакви ефтини воблери с които да проверявам за закачки.Може и да има други по конвенционални начини , но на мен ми хрумна само този:)

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
В Дружба-2 има едно магазинче, предимно ловно, но има и рибарски стоки. Купих си от там два воблера... големи боклуци (за 2 лв.), но за тая работа са перфектни. Намира се след спускането от Цариградско шосе посока Дружба, на първото кръстовище завиваш в дясно. Преди светофара при Кауфланд от дясно има някакво базарче. Влизаш в него - магазинчето се пада от дясно. Това е, дано ти свършат работа
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: От каде да си купя воблери....
Ха днеска бях там и сам вътрешно с 20 кинта от закачки хахахахххаа.RAMIREZ написа:Понеже вчера за пореден път оставих около 40 лв.( конвертирано във воблери) по закачките на Богров реших да ви помоля за инфо, каде в София мога да си купя някакви ефтини воблери с които да проверявам за закачки.Може и да има други по конвенционални начини , но на мен ми хрумна само този:)
На Възраждане има 2 магазина има много яки воблери и в 1 има 3 легана със воблери и корди с 50 и нагоре намаление