Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Хубава въдица !!!
Модератор: sapuna
- Bobi_Kefala
- новобранец
Хубава въдица !!!
Здравейте колеги аз съм още начинаещ рибар и искам да ви попитам от каде да си купа хубава въдица за около 50-100 лева и макара ? Благодаря Ви предварително !!! 

Рибата къща няма !!!
Наслука !!!
Наслука !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Хубава въдица !!!
Bobi_Kefala написа:Здравейте колеги аз съм още начинаещ рибар и искам да ви попитам от каде да си купа хубава въдица за около 50-100 лева и макара ? Благодаря Ви предварително !!!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Re: Хубава въдица !!!
Здравей Боби,Bobi_Kefala написа:Здравейте колеги аз съм още начинаещ рибар и искам да ви попитам от каде да си купа хубава въдица за около 50-100 лева и макара ? Благодаря Ви предварително !!!
с риск да не те разочаровам, но сумата която си приготвил няма да стигне за това което искаш.
За горе долу добра въдица и макара ще ти трябват поне двойно /200лв/.
Поздрави
Ачо
- Bobi_Kefala
- новобранец
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Според мен!
Ето ти едно предложение от мен!
Въдица която е добра и за щука и наи вече за шаран:

И макара която е по скъпичка от прачката но според мен макарата е най важната:

Общо ще ти струва около 80 лв с другите може да си купиш други работи например един сигнализатор от 19 лв. примерно.
Въдица която е добра и за щука и наи вече за шаран:

И макара която е по скъпичка от прачката но според мен макарата е най важната:

Общо ще ти струва около 80 лв с другите може да си купиш други работи например един сигнализатор от 19 лв. примерно.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Pravilno?
Е не казвам задалжително да е сигнализатор просто гледах да го ориентирам в рамките на парите с които разполага.Пак и щука се лови доста удобно със сигнализатор.Лично негово решение за какво ще ги похарчи,само да не е за цигари или алкохол 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега отиваш на Илиянци, влизаш през главният вход. Вървиш само на право и първата уличка която видиш в дясно завиваш. След като завиеш погледни малко напред и в ляво пише маратонки
влизаш там и за тези пари ще си намериш чудни нещица, но води с теб някои които разбира щото повечето неща са китаиски боклуци но има и сполучливи работи.

- Bobi_Kefala
- новобранец
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Добре не искам да споря със вас.Дръпнете си това филмче ако имате желание де и вижте нащо момче как лови щука!Аз от тук видях че става и съм го пробвал дори.
http://zamunda.net/details.php?id=82732
http://zamunda.net/details.php?id=82732
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пичове детето изрично е подчертало че е начинаещ риболовец
Aз не мога да разбера как един начинаещ риболовец ще може да направи ефектна преценка между някои китайски боклук тежащ с килограми и нещо от сорта на Berkley , Shakespeare и тн...... за по горните класове хич няма и да споменавам
Колега Bobi_Kefala според мен като за начало 100 лв. са ти напълно достатъчни обаче има едно голямо НО
Трябва да знаеш че ако наистина се засхласнеш по този вид риболов (спининга) за напред 100 лв ще ти вървят на месец само за примамки и тем подобни джиджафки
и не си мисли че с тези 100 лв които ще инвестираш в началото ще можеш да ловиш няколко години безгрижно

.АЧО написа: с риск да не те разочаровам, но сумата която си приготвил няма да стигне за това което искаш.
За горе долу добра въдица и макара ще ти трябват поне двойно /200лв/
Aз не мога да разбера как един начинаещ риболовец ще може да направи ефектна преценка между някои китайски боклук тежащ с килограми и нещо от сорта на Berkley , Shakespeare и тн...... за по горните класове хич няма и да споменавам

Колега Bobi_Kefala според мен като за начало 100 лв. са ти напълно достатъчни обаче има едно голямо НО

Трябва да знаеш че ако наистина се засхласнеш по този вид риболов (спининга) за напред 100 лв ще ти вървят на месец само за примамки и тем подобни джиджафки