прът за река ДУНАВ

Модератор: sapuna

iashkata
новобранец
новобранец

прът за река ДУНАВ

Мнение от iashkata »

колеги искам да се допитам за река Дунав какъв прат е по удачен платен 2.70 или carp 3.60-3.90 3lb-3.5lb защото съм в задънена улица да ли да си сменям липната с по модерните
...............
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Аз имам 6 чешки сопи и за нищо на света няма да ги сменя. За Дунав по - добро от тях няма, освен ако не си решил да се изръсиш по сто и нещо лева за шаранска сопа. От по - ефтините няма смисъл - същата работа ще ти вършат както сегашните плътни чешки въдици. А за да изпиташ душевна наслада от нови шарански въдици - минимум 100лв на въдица :wink: останалото е залъгалка :D
iashkata
новобранец
новобранец

Мнение от iashkata »

аз имам 6 бр Липна светло сини направо са перфекни но ме блазнят и новите ЧЕСНО ДА СИ КАЖА но мисля че нямя да ми вършат работа за реката а аз сам там непрекъсното и знам на каква експлотация и ситуация ги подлАга реката и неините обитатели за това се допитвам
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

Само да дам и аз своя глас за чешките въдици. По-добро за дунава няма.Единствено трябва да им се сменят водачите след време.
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

аз имам ниаколко които смиатам да продам ако ниакои се интересува.... по тоЧно 3 Липно 2.8 м и по каси сащо Чешки ако ниакои ги иска молиа да заповиада около празниcите сам в Бг мойе да се разберем ...
http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”