Гърция

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Гърция

Мнение от ribata92 »

Бих искал да споделя инфо за сладководния риболов в Гърция.Значи преди 1-2 седмици приятели на баща ми са ходили до един гръцки язовир много близо до границата минали са по пътя Пловдив-Велинград-Гоце Делчев и са излезли оттам.Така хванали са един чувал с шарани най-големите по 8-10кг за 2 дни 4-ма души.Там не са им искали нито билет,нито пари еми тва е...Ако някой иска може да опита :)...

Хората там си пазят рибата,а тука пълно с мрежи..,но до няколко години и тяхната риба "ще оправим"...
То риба има ама водата е повече.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

еми те приятелите на баща ти със тези чували ще я оправят.май трябва да се :oops:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Гърция

Мнение от КрасиПловдив »

ribata92 написа:Бих искал да споделя инфо за сладководния риболов в Гърция.Значи преди 1-2 седмици приятели на баща ми са ходили до един гръцки язовир много близо до границата минали са по пътя Пловдив-Велинград-Гоце Делчев и са излезли оттам.Така хванали са един чувал с шарани най-големите по 8-10кг за 2 дни 4-ма души.Там не са им искали нито билет,нито пари еми тва е...Ако някой иска може да опита :)...

Хората там си пазят рибата,а тука пълно с мрежи..,но до няколко години и тяхната риба "ще оправим"...
По техните закони може и да е позволено, знам ли ама..де да знам

:roll:

Пожелавам на баща ти още чували с риба! Дано някой ден Ви стигне рибата!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Най-добре е счувалите да им я изловим :oops: Пък ако може и водоемите да им осерем,че да замязат на нашите-ухааа :oops: :oops:
Аватар
carp-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от carp-stz »

Има време тука за 1-2г ще ги упрайм...
И вместо да се хвалиш с тея чували риба трябва да се ЗАСРАМИШ... :wink:
Carp Team Vidrax
http://vbox7.com/play:ad8d5931
Хвани и Пусни !!!
http://vbox7.com/play:6321a45a
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

сигурно и доволно количество боклук са им оставили,щото чувалите за боклук са били заети със шарани!браво,молодци! :twisted:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Намали малко кг.,а казаха ли ти за мръсотията която ние Българите сме оставили зад себе си.Прост народ сме,догодина и там няма да ни пускат за риба.Вие няма ли във вас кво да ядете,зашото аз си вземам колкото мога да си хапна прясна,рядко замръзявам риба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

те нямат приети никакви закони за сладководния риболов !
но е сигурно че покрай нас скоро ще си приемат :)
наистина нашите ходят и ловят големи шарани но кочините кото оставят след като си тръгнат са каде каде по големи :(
гърците са дигнали ръце от нас !
чух че след нова година щели да въвеждат такси за риболов и то заради нас разбира се !
кадето сме отишли все сме се оср..и !
я да си го кажа както трябва че някой може и да не разбере за какво става дума !
та кадето сме отишли все сме се осрали !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вече 3 пъти съм канен на гости в Гърция и ме е срам да отида,заради една шепа хора страдат стотици.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Хората си имат приети закони и норми за сладководния риболов,но до сега не са имали работа с българи .За това може би контрола е и по-слаб,но от догодина незнам.Ето това
http://forum.nariba.com/viewtopic11591.html
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
planik
новобранец
новобранец

Мнение от planik »

така трябва да се прави ни е ли по приятно :)
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Снимките /и другите от галерия/са супер.Това е правилното решение за боклука.Кемпера,компанията,чевермето също са без грешка.Но не ви ли направиха проблем за огъня и риболова с лодка,доколкото знам май са забранени в Гърция.Ако не е тайна къде е това място ,Потами?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
planik
новобранец
новобранец

Мнение от planik »

мястото е на 50 км от най близкото населено място за това сте ми е трудно да ви кажа къде се намира . Относно водоема в него има само сом и костур .Снимки на улова не съм качвал защото ще има приятни и неприятни коментари.Относно лодката ами грък не видяхме да дойде там .Накрая сте кажа че нищо общо няма с България . По коледа пак сам там.
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Ами то за срам работа :evil: !!!!
Аз съм на 15 години и съм хващал има няма 10 шарана по над килото и 9 от тях плуват обратно....
Пък сега чак и със чували....Мале как сме я закършили.... :x
Скоро май който хване шаран или сом по кило....то трябва да пише в успешни... :!: :?:
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

здрасти! аз съм от гоце делчев и последното лято доста гръцки водоеми съм обиколил. рибата е в изобилие и няма ден в който да не кълве. лошото е че не само аз ходя в гърция и задължително намирам по бутилка "Девин", "Загорка" или пък "Калиакра сандвич".
относно мрежите: срещу някаква сума се дава право да ловиш с мрежа и гърците само така практикуват. лично съм виждал 10-12 килограмови шарани да се изваждат и товарят в гръцки лодки.
истината е че за българския риболовец там е рай - няма забрани през размножителния период, няма ограничения на улова и т.н., но ако продължаваме с тъпите си байганьовски изпълнения гаранция ще ни ударят едно 50-60 евро билет и да видим тогава.
препоръчвам на всички които не са ходили да отидат и да изкарат перфектния уикенд :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”