Яз. Тополница

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Яз. Тополница

Мнение от КАЯ »

Някой знае ли какво е нивото на водата в залива на почивните станции и дали е тръгнал уклея. Мисля че миналата година по това време като че ли беше като минах и нямаше вода.
kozbi
новобранец
новобранец

Re: Яз. Тополница

Мнение от kozbi »

Вчера бях там... от към стената към бунгалата, една хубава вълна се вдигнала , няма никой... Викам си , я да видя и мътивирското устие...
Там е риболова в момента! Много уклей и много бабушка. Понеже съм любител на екстрийм фишинга , заобиколих устието и минах от другата страна , първо че близкия бряг беше с 30тина въдици във водата , второ , че от високото (дефакто бях след 90 градусовия завой , надолу към язовира) ми се видяха по-хубави рибки да скачат.
Лових на бял червей , торния си беше вкъщи. Бабушките взимаха на 2-3 метра от брега , на метър и малко дълбочина. Имах 2 бабушки около 100те грама , т.е. не са само дребни и става приятен риболов. Уклея не успях да го зачесам качествено , както и не разбрах скачащите риби в средата на водата какви са, ако бяха от уклеи , то това бяха риби над 15см , но такива не хващах.
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Благодаря. Нивото какво е на Мътивир?
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tonkatabg »

Потвърждавам за уклея и бабушката.