Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Шаран на магданоз
Модератор: bobopeli
Шаран на магданоз
Кой каквото си иска да ви разправя за шарана, но аз ще ви кажа един метод дето няма да имате пропуск с него
) Както казва в онази реклама автомонтъора ГАРАНЦИЯ
).
Трябва ви прът макара влакно и тежест - освен ако не сте решили да ловите на шише
)
Накрая на линията след тежестта на около 30см повод завързвате едно копче от балтон около 2,0см в диаметър "най-добре дава на зелено копче"към копчето привързвате стръкче магданоз или мерудия. Хвърляте без значение къде само да е във водата той шарана си знае работата. Тънкостта на метода е че когато шарана засмуче магданоза копчето му минава през хрилото и застава напряко така няма шанс да се откачи най-много може да се закачи и друг шаран получава се "рибешки салам":))). И помнете зелено копче пластмасово
) ГАРАНЦИЯ !!!

Трябва ви прът макара влакно и тежест - освен ако не сте решили да ловите на шише

Накрая на линията след тежестта на около 30см повод завързвате едно копче от балтон около 2,0см в диаметър "най-добре дава на зелено копче"към копчето привързвате стръкче магданоз или мерудия. Хвърляте без значение къде само да е във водата той шарана си знае работата. Тънкостта на метода е че когато шарана засмуче магданоза копчето му минава през хрилото и застава напряко така няма шанс да се откачи най-много може да се закачи и друг шаран получава се "рибешки салам":))). И помнете зелено копче пластмасово

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И после като барон Мюнхаузен с патиците и сланинката -цялото ято шарани нареждаш
Методът да се практикува само след обезопасяване на риболовеца с алпинистко важе !!! Мярката се налага поради зачестили случаи на риболовци отнесени във водата от хванатите от тях 3 и повече шарана

Методът да се практикува само след обезопасяване на риболовеца с алпинистко важе !!! Мярката се налага поради зачестили случаи на риболовци отнесени във водата от хванатите от тях 3 и повече шарана

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе и аз така го мислех ама няма да стане
С коя ръка ще държиш кепа , а ако си плешив-направо си заминаваш на дъното

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- научил се да хвърля
Абре Кашалоте,
да не си извадил старата готварска книга на баба ти и от там да четеш рецепти за таратор, а ни ги набутваш за ловене на шарани?
По добре пиши какво направи през почивните дни. Къпа ли се със катранен сапун, таратор ли прави или риба лови?
да не си извадил старата готварска книга на баба ти и от там да четеш рецепти за таратор, а ни ги набутваш за ловене на шарани?
По добре пиши какво направи през почивните дни. Къпа ли се със катранен сапун, таратор ли прави или риба лови?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
Абе к,во правите с тоя магданоз, че и многодневно. Ние като ходим многодневно го ползваме за в салатата и имаме много добри резултати.Само дето от мен да знаете че от магданоза в салатата боли глава.Последно при едно нощно рибарене се изпи дамаджана ракия с много салата и на другия ден всички ги боля главата, та решихме че е от магданоза в салатата.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Внимавайте с тоя магданоз , бил полезен за потентноста, та да не си налетите после да ви болят не само главите