Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване на 2007г.
Закриване на 2007г.
Колеги днес закрих риболовната 2007г със много смесени чувства,пиша в успешни защото не се върнах капо но гледката окола мен беше повече от отчайваща,толкова много бракониери на едно място не бях видял,парашутисти,косачи,бомбаджии,просто с мъка споделям последния си излет за тази година,що се отнася до мен аз хванах петнайсетина рибета които да ме отсрамят в тая тема,ето ги и тях

А другите хаймани си тръгнаха с пет,шест кила риба,на двапати им правих забележки все едно си говоря на оная си работа,развалими се и настроение и всичко,хората които хващаха читаво си тръгнаха с не повече от кило,кило и половина риба.
И най накрая къде доволен къде не,като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града,двама възрастни рибари ми махнаха на стоп да ги откарам до града,даже единия беше с дървен крак,като пират,и им викам хванахте ли си риба колеги,а те доволно ми обесниха как са хвърлели пиратки във водата та рибата да се събирала на едно място и после тармъчели.Ужас
.Напрово побеснях.Спрях колата и ги помолих да слезнат на половината път и им казах че съжелявам за крака ти на аз бракониери не возя.
Така си завърших риболовната 2007 малко доволен и много ядосан.
Дано 2008 ни донесе малко спокойствие по водоемите.
Желая ви весели празници и мнооого настроение!!!

А другите хаймани си тръгнаха с пет,шест кила риба,на двапати им правих забележки все едно си говоря на оная си работа,развалими се и настроение и всичко,хората които хващаха читаво си тръгнаха с не повече от кило,кило и половина риба.
И най накрая къде доволен къде не,като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града,двама възрастни рибари ми махнаха на стоп да ги откарам до града,даже единия беше с дървен крак,като пират,и им викам хванахте ли си риба колеги,а те доволно ми обесниха как са хвърлели пиратки във водата та рибата да се събирала на едно място и после тармъчели.Ужас

Така си завърших риболовната 2007 малко доволен и много ядосан.
Дано 2008 ни донесе малко спокойствие по водоемите.
Желая ви весели празници и мнооого настроение!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
поне си бил на въздух и си хванал риба, не им се ядосвай на тия келеши
аз също закрих малко странно риболовната 2007-ма
на Лобош миналата седмица в 10 квадрата ловяхме 20 човека, това добре, ама сега рибата там се е събрала около корабчето и са доста едри , не са като преди по 3-4см за стъв, и ако гребнеш с един кеп вадиш десетки килограми...
аз полових малко ама исках да си вхана рибки за стръв за щука и с един кеп които беше там хванах 50-60 рибки и си взех само 10-тина и то най малките та да ловя с тях ,другите обратно във водата, а един колега дойде уж да ме пита къде ще ходя за щука и той да си вхане и с 2 загребвания напълни една кофа 25л и предоволен си тръгна, даже докъто събираше тъкъмите , некъв друг го пита защо си тръгва толко рано, а той съвсем нагло и без капка огризение каза: НЕМА КОЙ ДА ЧИСТИ ТОЛКО РИБА,ТРЕБВА ОТ СЕГА ДА Я ПОЧВАМ... или нещо сходно , от същия сорт
та това ми е улова с въдицата , за около час

и после заминах да гоня щуката , но само една малкомерка се откачи докато я вадех,друг удар нямаше...
П.С. Да ме извинява колега че така пописах в темата му , ама и аз да споделя "лошото-успешно" закриване на 2007... да не пускам друга тема само да пълня форума
ДАНО ПРЕЗ 2008 , НИЕ,РИБОЛОВЦИТЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ ПО ВОДОЕМИТЕ

и после заминах да гоня щуката , но само една малкомерка се откачи докато я вадех,друг удар нямаше...
П.С. Да ме извинява колега че така пописах в темата му , ама и аз да споделя "лошото-успешно" закриване на 2007... да не пускам друга тема само да пълня форума

ДАНО ПРЕЗ 2008 , НИЕ,РИБОЛОВЦИТЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ ПО ВОДОЕМИТЕ

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Риболова си е баш успешен,за зимата при толкова бракониери си е супер.Само едно не ми е ясно къде са тези педали от иара,ще ме извенявате за грубия език,но вече ми писна до толкова,че може да пребия някой.Защо закриваш сезона
Има много почивни дни,може да се откопчиш за още 15 броя да има мезе за празниците 

Илийка ,не смяташ ли ,че дойде времето ние самите да сме ИАРА-та
Верно че това им е работата,но не могат да "огреят" на всякъде и по всяко време
Тъпото е ,че отивайки за риба сме с нагласата за отмора и релакс,а не да си късам нервите със сякакви откачалки и да им "предлагам" да се поизкъпят изваредно

Тъпото е ,че отивайки за риба сме с нагласата за отмора и релакс,а не да си късам нервите със сякакви откачалки и да им "предлагам" да се поизкъпят изваредно

- dimitar_
- сериозен играч
Разбирам те напълно , Неделчо , все пак майната им на такива , лошото е , че ти развалят удоволствието от един хубав излет , който човек е решил да направи !
Не знам , винаги ще ги има тези идиоти , дано по - рядко ги срещаме , те от дума не разбират , но не си струва заради такива боклуци , някое "безпристрастно съдилище" да те изкара виновен за това че си му "уронил личното достойнство"... .
Все пак , хубав излет си направил преди празниците , а след добрият риболов ти пожелавам и весели празници , жив и здрав ... !!!
Не знам , винаги ще ги има тези идиоти , дано по - рядко ги срещаме , те от дума не разбират , но не си струва заради такива боклуци , някое "безпристрастно съдилище" да те изкара виновен за това че си му "уронил личното достойнство"... .
Все пак , хубав излет си направил преди празниците , а след добрият риболов ти пожелавам и весели празници , жив и здрав ... !!!
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nedeltcho
как може да закриваш риболова като той сега започва за някои колеги !
е не аз не съм от тях
определено обичам когато съм за риба да има релакс а не студ
)
е не че няма да постодуваме няколко пъти тук таме
)
надявам се между 20 - 25 да е на теца
ако ще е да е кадето трябва !
а дали ще е точното място в точното време
) ще се разбере след това
)
а колкото за бракониерите майната им !
всичко ще си дойде на мястото ! но трябва време !
лошото е че в нашата мила татковина България ще трябва много мноооого време
как може да закриваш риболова като той сега започва за някои колеги !
е не аз не съм от тях

определено обичам когато съм за риба да има релакс а не студ

е не че няма да постодуваме няколко пъти тук таме

надявам се между 20 - 25 да е на теца

ако ще е да е кадето трябва !
а дали ще е точното място в точното време

а колкото за бракониерите майната им !
всичко ще си дойде на мястото ! но трябва време !
лошото е че в нашата мила татковина България ще трябва много мноооого време

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
Колека Петров,това е Добричката рекаPeTrOv написа:Да не е като караш по главния път за Стара Загора свиваш надясно посока за с.Брод и след 200м има една рекичка.Май се казваше Меричлерска.като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града

Чак сега ми стана топло на душата като имам това подкрепление от вас.
БЛАГОДАРЯ ВИ