Закриване на 2007г.

Модератори: bobopeli, sapuna

Nedeltcho Delev

Закриване на 2007г.

Мнение от Nedeltcho Delev »

Колеги днес закрих риболовната 2007г със много смесени чувства,пиша в успешни защото не се върнах капо но гледката окола мен беше повече от отчайваща,толкова много бракониери на едно място не бях видял,парашутисти,косачи,бомбаджии,просто с мъка споделям последния си излет за тази година,що се отнася до мен аз хванах петнайсетина рибета които да ме отсрамят в тая тема,ето ги и тях

Изображение

Изображение

А другите хаймани си тръгнаха с пет,шест кила риба,на двапати им правих забележки все едно си говоря на оная си работа,развалими се и настроение и всичко,хората които хващаха читаво си тръгнаха с не повече от кило,кило и половина риба.
И най накрая къде доволен къде не,като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града,двама възрастни рибари ми махнаха на стоп да ги откарам до града,даже единия беше с дървен крак,като пират,и им викам хванахте ли си риба колеги,а те доволно ми обесниха как са хвърлели пиратки във водата та рибата да се събирала на едно място и после тармъчели.Ужас :twisted: :twisted: .Напрово побеснях.Спрях колата и ги помолих да слезнат на половината път и им казах че съжелявам за крака ти на аз бракониери не возя.

Така си завърших риболовната 2007 малко доволен и много ядосан.

Дано 2008 ни донесе малко спокойствие по водоемите.

Желая ви весели празници и мнооого настроение!!!
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

eвала !
Изображение Chelsea
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

поне си бил на въздух и си хванал риба, не им се ядосвай на тия келеши :wink: аз също закрих малко странно риболовната 2007-ма :? на Лобош миналата седмица в 10 квадрата ловяхме 20 човека, това добре, ама сега рибата там се е събрала около корабчето и са доста едри , не са като преди по 3-4см за стъв, и ако гребнеш с един кеп вадиш десетки килограми... :idea: аз полових малко ама исках да си вхана рибки за стръв за щука и с един кеп които беше там хванах 50-60 рибки и си взех само 10-тина и то най малките та да ловя с тях ,другите обратно във водата, а един колега дойде уж да ме пита къде ще ходя за щука и той да си вхане и с 2 загребвания напълни една кофа 25л и предоволен си тръгна, даже докъто събираше тъкъмите , некъв друг го пита защо си тръгва толко рано, а той съвсем нагло и без капка огризение каза: НЕМА КОЙ ДА ЧИСТИ ТОЛКО РИБА,ТРЕБВА ОТ СЕГА ДА Я ПОЧВАМ... или нещо сходно , от същия сорт :cry: та това ми е улова с въдицата , за около час

Изображение

и после заминах да гоня щуката , но само една малкомерка се откачи докато я вадех,друг удар нямаше...

П.С. Да ме извинява колега че така пописах в темата му , ама и аз да споделя "лошото-успешно" закриване на 2007... да не пускам друга тема само да пълня форума :roll:

ДАНО ПРЕЗ 2008 , НИЕ,РИБОЛОВЦИТЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ ПО ВОДОЕМИТЕ :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Да Неделчо,трагично .....................ама много трагично :evil:
За пореден път се убеждавам ,че сме народ с трайни мозъчни увреждания-категорична първа група инвалидност :evil: :evil: :evil:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Риболова си е баш успешен,за зимата при толкова бракониери си е супер.Само едно не ми е ясно къде са тези педали от иара,ще ме извенявате за грубия език,но вече ми писна до толкова,че може да пребия някой.Защо закриваш сезона :?: Има много почивни дни,може да се откопчиш за още 15 броя да има мезе за празниците :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Илийка ,не смяташ ли ,че дойде времето ние самите да сме ИАРА-та :?: Верно че това им е работата,но не могат да "огреят" на всякъде и по всяко време :?
Тъпото е ,че отивайки за риба сме с нагласата за отмора и релакс,а не да си късам нервите със сякакви откачалки и да им "предлагам" да се поизкъпят изваредно :!: :?: :cry: :oops:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Разбирам те напълно , Неделчо , все пак майната им на такива , лошото е , че ти развалят удоволствието от един хубав излет , който човек е решил да направи !
Не знам , винаги ще ги има тези идиоти , дано по - рядко ги срещаме , те от дума не разбират , но не си струва заради такива боклуци , някое "безпристрастно съдилище" да те изкара виновен за това че си му "уронил личното достойнство"... .
Все пак , хубав излет си направил преди празниците , а след добрият риболов ти пожелавам и весели празници , жив и здрав ... !!!
Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

Хубави риби скоро трябва да ги пробвам по марица как са :twisted:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Nedeltcho
как може да закриваш риболова като той сега започва за някои колеги !
е не аз не съм от тях :)
определено обичам когато съм за риба да има релакс а не студ :))
е не че няма да постодуваме няколко пъти тук таме :))
надявам се между 20 - 25 да е на теца :)
ако ще е да е кадето трябва !
а дали ще е точното място в точното време :)) ще се разбере след това :))
а колкото за бракониерите майната им !
всичко ще си дойде на мястото ! но трябва време !
лошото е че в нашата мила татковина България ще трябва много мноооого време :(
PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PeTrOv »

Добри рибоци. :wink:
Последно промяна от PeTrOv на Нед Дек 16, 2007 9:56 pm, променено общо 1 път.
PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PeTrOv »

като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града
Да не е като караш по главния път за Стара Загора свиваш надясно посока за с.Брод и след 200м има една рекичка.Май се казваше Меричлерска.
Аватар
kalotospi
новобранец
новобранец

Мнение от kalotospi »

Времето ако не ни излъже ще има още няколко хубави дни до края на тази година. Та по този повод може през празниците да се помотаем с бащата из софийските гьолове да видим как ще приключи и при нас годината. Дано не е като мъглата от миналата седмица :D и Весели празници на всички :smt114
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

кади ги хвана бат Неделчо на марица ли :?: :D браво за излета
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

PeTrOv написа:
като си тръгнах от реката а тя е на три км.от града
Да не е като караш по главния път за Стара Загора свиваш надясно посока за с.Брод и след 200м има една рекичка.Май се казваше Меричлерска.
Колека Петров,това е Добричката река :idea: :idea: под двата моста,а на другите колеги ще кажа че наистина преключих за тази година,просто по празниците нямам това време,ще има свински заколения,други работи и така,пожелавам ви ако още не сте закрили годината да ви е наслука и да не срещате такива мародери да ви развалят хубавите празници.
Чак сега ми стана топло на душата като имам това подкрепление от вас.
БЛАГОДАРЯ ВИ :smt051 :smt051 :smt051
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Неделчо хубав излет си направил съжалявам, че не съм бил зад теб когато си ги свалил тез да ги згазя. Колеги на таквиз всичко им е малко, дайте да измислим нещо, на ИАРА явно не може да се разчита.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”