гьола преди с.Лесичово, 22.05.2005

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

ivaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

гьола преди с.Лесичово, 22.05.2005

Мнение от ivaka »

В неделя, 22.05.2005, се озовах не съвсем целенасочено на гьола преди с.Лесичово- малък, силно обрасъл с трева и папур водоем. 5 лв. на пръчка и рибата не се плаща. Имало шаран и амур. Аз извадих 20-тина каракуди по педя. Лових само на царевица от консерва, като слагах по 1-2 зърна- големината не пречеше на каракудата да я нагълта. Рибата играеше здраво. Пазача твърдеше, че сутринта (вероятно това е било доброто време за риболов) е изкарал 3 шарана и е имал 3 късания (не ги видях). През деня не забелязах някой да вади шаран. Нямаше много хора. Природата е чудесна и беше много спокойно и приятно.

Предната седмица ходих до Бошуля. На платеното беше пълно с народ и вадеха шаранчета по 1-2 кила (това го видях :-). 3 лв. на човек (жените ме изгледаха мммного кръвнишки, като им казах, че ще минат без такса) и шарана и амура по 3 лв. на килограм. Застанахме на неплатеното (сега е разрешено) и излизаше дребна каракуда, червеноперка, уклей и костур. Много дребна. Приятно бях изненадан от едно шаранче около педя- не ми се беше случвало на подобен водоем от много време. Обещанията за баба му и дядо му явно са били за друг път! ;-) Щукари не забелязах.
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Имаш предвид гьола преди Лесичово, като идваш от Калугерово? Той е долу в ляво - да?
колкото повече вали, толкова повече вали
ivaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivaka »

Не, от магистралата слязох на отбивката за Септември и преди Лесичово се пада от лявата страна.
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Както и да е - като отида там местните ще ме упътят :)
колкото повече вали, толкова повече вали
SASHO
новобранец
новобранец

Мнение от SASHO »

joro1973 написа:Както и да е - като отида там местните ще ме упътят :)
Питай за "Сухото дере" .... :wink:

Ама виж и тук:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=2039

Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”