Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Може ли да помогнете
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Може ли да помогнете
Колеги, преди няколко месеца разбиха мазето ми където си държа оборудването за къмпинг.Всичко преживях, но ми остана големият проблем с откраднатите рейки на две от палатките.
Едната е голяма "Родопи" три спални с предверие, стоят си двата чувала с платнищата, но рейки нито една.
Другата е чехска класик с покривало второ за отгоре и на нея стоят платнищата но рейки уви няма.
Та ако някой може да помогне с нещо много моля.За съжаление няма вече "Спортпром" и не мога да ги поръчам.
Предварително благодаря.
Едната е голяма "Родопи" три спални с предверие, стоят си двата чувала с платнищата, но рейки нито една.
Другата е чехска класик с покривало второ за отгоре и на нея стоят платнищата но рейки уви няма.
Та ако някой може да помогне с нещо много моля.За съжаление няма вече "Спортпром" и не мога да ги поръчам.
Предварително благодаря.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- Kriss
- новобранец
- Обратна връзка:
Рейки нямам, но може би малко акъл?
Марките на палатките нищо не ми говорят. Зависи какви са рейките. Вече има достатъчно здрави пластмаси, не струва скъпо - можеш да си поръчаш да ти направят такива. Знам една работилница. Ако те интересува - кажи. Аз мислех да ходя при тях да си поръчвам тубоси, ама все не мога да стигна.

Марките на палатките нищо не ми говорят. Зависи какви са рейките. Вече има достатъчно здрави пластмаси, не струва скъпо - можеш да си поръчаш да ти направят такива. Знам една работилница. Ако те интересува - кажи. Аз мислех да ходя при тях да си поръчвам тубоси, ама все не мога да стигна.
Вервайте ми
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Крис, ако се сетиш за нещо по-подходящо ми звънни по телефона, не мога да използувам предложението ти защото едната палатка е много голяма и има много сложна конструкция /три спални, предверие и бокс за багажа/ та самата конструкция е адски сложна.
Много поздрави от цялото ми семейство.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Най-добре се консултирай с някой инженер - има ги под път и над път, освен това могат да ти подскажат и подходящи материали /нпр. в "Мосю Бриколаж" съм виждал алуминиеви тръбички./ Дано пазиш схемата на сглобяване.virbela написа:Крис, ако се сетиш за нещо по-подходящо ми звънни по телефона, не мога да използувам предложението ти защото едната палатка е много голяма и има много сложна конструкция /три спални, предверие и бокс за багажа/ та самата конструкция е адски сложна.
колкото повече вали, толкова повече вали
- Kriss
- новобранец
- Обратна връзка:
Жоро, предполагам, че за тубос се интересуваш.
Няма много за споделяне - преди 3-4 години дадох на един колега колата да ходи до Куклен да договаря грозде за 'кийка. И понеже е карък взел, че шибнал една гарга. И тя ми счупила пластмасовата решетка пред радиатора. Човека каза, че ще си плати, ама като му поискаха от сервиза на Киа $80 за нова и то небоядисана, свят му се изви. Сетих се за работилницата и там хем я направиха 100% същата, хем я боядисаха с металика барабар, хем му взеха 15 кинта. Туй обстойно описание беше повече за вирбела. Вервай ми могат да направят каквото кажеш. Утре или в събота ще отскоча да видя дали съществуват още и ще пиша. Иначе бяха в една пряка на Мио Гелев.
Няма много за споделяне - преди 3-4 години дадох на един колега колата да ходи до Куклен да договаря грозде за 'кийка. И понеже е карък взел, че шибнал една гарга. И тя ми счупила пластмасовата решетка пред радиатора. Човека каза, че ще си плати, ама като му поискаха от сервиза на Киа $80 за нова и то небоядисана, свят му се изви. Сетих се за работилницата и там хем я направиха 100% същата, хем я боядисаха с металика барабар, хем му взеха 15 кинта. Туй обстойно описание беше повече за вирбела. Вервай ми могат да направят каквото кажеш. Утре или в събота ще отскоча да видя дали съществуват още и ще пиша. Иначе бяха в една пряка на Мио Гелев.
Вервайте ми
-
- научил се да хвърля
Много благодаря на всички ,че взехте присърце проблема ми.babydoctor написа:Вирбел, за рейки ли говориш наистина, или за вертикалните мачти? Ако е второто, прати ми размерите, май ще открия оригинални.
Става дума за цялостният скелет .Имам всички платнища и много колчета, но нито една рейка и нито една носеща мачта.
Имам и схемата на рейките, голяма част от тях са с някакви връзки.
Производство е на бившият "спорт пром".
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela