Може ли да помогнете

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Може ли да помогнете

Мнение от virbela »

Колеги, преди няколко месеца разбиха мазето ми където си държа оборудването за къмпинг.Всичко преживях, но ми остана големият проблем с откраднатите рейки на две от палатките.
Едната е голяма "Родопи" три спални с предверие, стоят си двата чувала с платнищата, но рейки нито една.
Другата е чехска класик с покривало второ за отгоре и на нея стоят платнищата но рейки уви няма.
Та ако някой може да помогне с нещо много моля.За съжаление няма вече "Спортпром" и не мога да ги поръчам.
Предварително благодаря.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
Kriss
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Рейки нямам, но може би малко акъл? :wink:
Марките на палатките нищо не ми говорят. Зависи какви са рейките. Вече има достатъчно здрави пластмаси, не струва скъпо - можеш да си поръчаш да ти направят такива. Знам една работилница. Ако те интересува - кажи. Аз мислех да ходя при тях да си поръчвам тубоси, ама все не мога да стигна.
Вервайте ми
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Дамммм , тубосче няма да откажа :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Крис, ако се сетиш за нещо по-подходящо ми звънни по телефона, не мога да използувам предложението ти защото едната палатка е много голяма и има много сложна конструкция /три спални, предверие и бокс за багажа/ та самата конструкция е адски сложна.
Много поздрави от цялото ми семейство.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

virbela написа:Крис, ако се сетиш за нещо по-подходящо ми звънни по телефона, не мога да използувам предложението ти защото едната палатка е много голяма и има много сложна конструкция /три спални, предверие и бокс за багажа/ та самата конструкция е адски сложна.
Много поздрави от цялото ми семейство.
Най-добре се консултирай с някой инженер - има ги под път и над път, освен това могат да ти подскажат и подходящи материали /нпр. в "Мосю Бриколаж" съм виждал алуминиеви тръбички./ Дано пазиш схемата на сглобяване.
колкото повече вали, толкова повече вали
Аватар
Kriss
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Жоро, предполагам, че за тубос се интересуваш.
Няма много за споделяне - преди 3-4 години дадох на един колега колата да ходи до Куклен да договаря грозде за 'кийка. И понеже е карък взел, че шибнал една гарга. И тя ми счупила пластмасовата решетка пред радиатора. Човека каза, че ще си плати, ама като му поискаха от сервиза на Киа $80 за нова и то небоядисана, свят му се изви. Сетих се за работилницата и там хем я направиха 100% същата, хем я боядисаха с металика барабар, хем му взеха 15 кинта. Туй обстойно описание беше повече за вирбела. Вервай ми могат да направят каквото кажеш. Утре или в събота ще отскоча да видя дали съществуват още и ще пиша. Иначе бяха в една пряка на Мио Гелев.
Вервайте ми
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Крис, не позна ли кой е "вирбела" по писанията.Ако не се сетиш отвори си ЕМейла -служебен и ми се обади у дома или в службата.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

babydoctor написа:Вирбел, за рейки ли говориш наистина, или за вертикалните мачти? Ако е второто, прати ми размерите, май ще открия оригинални.
Много благодаря на всички ,че взехте присърце проблема ми.
Става дума за цялостният скелет .Имам всички платнища и много колчета, но нито една рейка и нито една носеща мачта.
Имам и схемата на рейките, голяма част от тях са с някакви връзки.
Производство е на бившият "спорт пром".
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
gosko135
новобранец
новобранец

Мнение от gosko135 »

има рейки, палатки стойки - бартер лизинг както искаш
само големи риби

гошко
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Абре Гошко,
проблема ми е доста сериозен ама ти понеже не палаткуваш май ти е все едно.
Все пак плащането как ще бъде: кеш, в брой или на ръка.

КОЛЕГИ, АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕ ПАК ДАЙТЕ СЪВЕТ.Иде сезона и положението е сериозно.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”