Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Води ли ви се директен разговор ?
Модератор: dantho.mihov
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Води ли ви се директен разговор ?
Хрумна ми една идейка. Мога да направя в MIRC (мирката) канал в които да влизат хората от саита, вярно е някои ще кажат нали си има SKYPE е да но канала в IRC дава възможност да говорим всички заедно в една обща стая без значение колко човека ще влязат там 10-20-50-100. Инсталацията на мирката е лесна за 2-3 минутки ако има някой които не е запознат с начина на ползване ще побликувам подробни обяснения но щом братовчед ми в първи клас се справя без проблем значи и вие ще можете ...моля изразете мнението си мисля канала да се казва #nariba.com
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Води ли ви се директен разговор ?
Не съм много по такъв тип чатове,но идеята не е лоша.Искам и аз да знам как мога да направя канал на класа си?IVKOPIVKO написа:Хрумна ми една идейка. Мога да направя в MIRC (мирката) канал в които да влизат хората от саита, вярно е някои ще кажат нали си има SKYPE е да но канала в IRC дава възможност да говорим всички заедно в една обща стая без значение колко човека ще влязат там 10-20-50-100. Инсталацията на мирката е лесна за 2-3 минутки ако има някой които не е запознат с начина на ползване ще побликувам подробни обяснения но щом братовчед ми в първи клас се справя без проблем значи и вие ще можете ...моля изразете мнението си мисля канала да се казва #nariba.com
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър