Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Амур на домат
Модератор: Paublo_Eskobar
Амур на домат
Много ги трепя аз амурите на доматче (ама от тези турските не стават) най-добре дава на биволско сърце, ако имате време и възможност може да го напълните със сиренце (краве). Амурчетата се пребиват и то добри над 10кг. Трябва само да разберете къде са обикновенно ако видите на някоя върба потопените и клони да се клатят нагоре надолу засилвайте доматчето там и се вържете здраво, че може и водни ски да покарате
)

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аа не ! С доматите ще съм сериозен , че с тие цени 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- kriki
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Класическата стръв за амурите по Дунава. Малък домат монтиран на тройка кука, под тежко плоско дунавско олово - класика в жанра ... на островите около Кръстовите върби (до гр.Дунавци) луди сме ги правили, по 4-5 на ден, за размерите се досещате - над 10 !!! Но беше много отдавна, още по комунизъма като се ловеха амури. Сега за да хванеш, требва 3 дни да храниш с царевица и може и да удари някой, а по-вероятното е капото ...
Класическата стръв за амурите по Дунава. Малък домат монтиран на тройка кука, под тежко плоско дунавско олово - класика в жанра
Абсолютно вярно!!! А монтажчето може и с пружинка вкарана в доматчето, а куките - единични, набити целите в домата. Но наистина "онези" времена на "Кръстовите върби", "Варовия възел", Симеоново и "Чифтилера" отминаха безвъзвратно

- little-dragon
- новобранец
А пък аз точно тая салатка мисля да му предложа на Амурчо през идващия уикенд
Стига да си намеря хубавки, малки, стегнати и уловисти доматчета ще се пробвам да излъжа някой
Верно, че най-вероятния изход ще е капото, ама друго си е да кажеш че си хвърлил за бял амур и с гордост да поглеждаш към скобарджиите наоколо
(Не, че и аз няма да го тормозя с плувчицата де
)

- Понко_Професионалиста
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дядо ми стар рибар ми издаде една тайна която ако щете вярвайте върши страхотна работа много много добра !
Ся ще продиктувам рецептата!
250гр домати,250гр краставици,100 грама мастика понеже се ароматизира с АНАСОН, 100 сиренце ако имате по старичко аве ако има синьо сирене най добре изкиснато да не е солено и най важното 50гр памук да се омеши с всичкото за да може сместа да се слага на куката и сичкото се смачква !
Ако ви трябва за захранка просто без памука !
Ся ще продиктувам рецептата!
250гр домати,250гр краставици,100 грама мастика понеже се ароматизира с АНАСОН, 100 сиренце ако имате по старичко аве ако има синьо сирене най добре изкиснато да не е солено и най важното 50гр памук да се омеши с всичкото за да може сместа да се слага на куката и сичкото се смачква !
Ако ви трябва за захранка просто без памука !