Навечерието на коледа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Навечерието на коледа

Мнение от FishBone »

В навечерието на коледа има много деца които посрещат празниците с родителите си , но нека да не забравяме че има деца които са лишени от това и нямат родители а и други които са с увреждания и са разяни от родителите си :cry: :cry: Нека помогнем на тези деца дори и с малко но ако се обединим може и да направим коледа да бъде малко по щастлива за тях “Капка по капка – язовир”, казва една поговорка. за това моля всички дарете по 1 лев с SMS на номер 1117 ! Пуснете SMS, за да спасите един детски живот. Аз вече го направих. Всеки трябва да помага, за да се случат чудеса по Коледа. :D
обадете се на номер 1117 за М-Тел, vivatel и Глобул или
0900 1117 от телефон на БТК
С всяко обаждане помагате с 1 лев на дете в беда. Без такса за дарителя. Нека направим и тяхната коледа щастлива ! :D :D
http://www.bgkoleda.bg
Последно промяна от FishBone на Вто Дек 25, 2007 10:21 pm, променено общо 1 път.
Rapala vs UglyDuckling
Delux
новобранец
новобранец

Мнение от Delux »

аз изпратих 2 смс-а мисля че не сам ги испратил напразно! отколкото да се обадя на някои и да говоря с него поне парите ми да отидат в добри раcе . :(
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Браво пич ,дано всички мислят като теб/най -вече твойте набори/за тази идея.Защото видя какво направихме НИЕ от сайта за тази идея отделно от БГ КОЛЕДАТА.Дано повече хора го разберат
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
маестрото
новобранец
новобранец

Мнение от маестрото »

И аз изпратих смс.Но това едва ли е достатъчно да зарадваме тези деца.Весела Коледа!
Сухо дупе риба не яде!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”