Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ОВЧАРИЦА-НАИСТИНА УСПЕШЕН ЗАВЪРШЕК НА ГОДИНАТА
-
- сериозен играч
ОВЧАРИЦА-НАИСТИНА УСПЕШЕН ЗАВЪРШЕК НА ГОДИНАТА
Вчера с колегата Michel Man Бяхме на Овчарица.Разминахме се с Alkora ама нали не се познаваме....Отидохме на 5-та лампа от другата страна на стената.Разпънахме такъмажа и ги започнахме.Рибата беше мн на вътре.Хвърляхме на около 70 - 80 М.Каракудата кълвеше на абсолютно всякаква стръв-Земен червей,бял,стириопор,царевица.С голите телескопи вадехме само дребна Каракудка по длан.До 22:00 часа вадихме добри риби,но след това ни нападнаха Сомчета колкото кутре и към 2:00 след полунощ си събрахме багажа и поехме пътя за Сливен.Умишлено не направих снимка на целия улов,защото ще започнете да ме дъвчете
Само с 2 думи-Рибата беше много.Наистина само Каракуда 2 Платики 2 Канални Сомчета и това е.

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а така Митак
и не казваш на кои лампи да ходим
)
на стената не съм ходил сигурно 7-8 и нагоре години !
лощото е че пред садките са опънали въже или мрежа и са го обозначили с шамандури !
и щеш не щеш хвърляш на повече от 20 -30 м от садките иначе оставяш целия дюзен на въжето ! и един господ знае колко влакно
ами каквото такова ! не остана
) ей сега ще дойде март месец
)
иначе колегите са си начесали крастата
))

на стената не съм ходил сигурно 7-8 и нагоре години !
лощото е че пред садките са опънали въже или мрежа и са го обозначили с шамандури !
и щеш не щеш хвърляш на повече от 20 -30 м от садките иначе оставяш целия дюзен на въжето ! и един господ знае колко влакно

ами каквото такова ! не остана

иначе колегите са си начесали крастата